Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilgi değil ama ewil twin saldırısını incele böylece wifi üzerine geçirir ondan sonrada ağı izlersinselam Esp32 ile wifi olusturup gırenlerın bılgılerını alıyorlar onu nasıl yapıyorlar ısmı nedır yani starbucks filan interneti gibi yapıyorlar ama Esp32 ile yapılmıs oluyor ve ona gırınce bılgılerını alıyorlar öyle işte bunun ısmı nedır
Atağın ismi Ewil Twin Attack,yapılışı ise phishing yoluyla yapılıyor.Örnek veriyorum wifi şifresini öğrenmek istediğin kişiye saldırı yapıyorsun o kişinin wifi adresinin tıpa tıp aynısı oluşturuluyor ve o wifiye bağlı kişileri wifiden atıyor,Deauth Attack ile.Deauth Attack ise çok fazla paket gönderme saldırısıdır kurbanınızın wifisine o kadar çok paket gönderir ki ağdan düşerler..Sonra kişi bizim oluşturduğumuz kendisinin sandığı sahte phishing ağına bağlanıyor otomatik olarak.Sonrasında ağa bağlanılamıyor yapılandırma gerekli gibi bir hata alıyor.Daha sonra wifi logosuna bastığında sahte bir phishing sitesine giriyor ve o siteye wifi şifresini girdiği zaman sana şifre düşüyor.Basit bir işlem.selam Esp32 ile wifi olusturup gırenlerın bılgılerını alıyorlar onu nasıl yapıyorlar ısmı nedır yani starbucks filan interneti gibi yapıyorlar ama Esp32 ile yapılmıs oluyor ve ona gırınce bılgılerını alıyorlar öyle işte bunun ısmı nedır
Teşekkürler ama daha cok wifi ye bağlı kişilerin bilgisini çekme gibi birsey vardı onu soruyorum bilgi derken fotoğraflar filan yani telefondakilerAtağın ismi Ewil Twin Attack,yapılışı ise phishing yoluyla yapılıyor.Örnek veriyorum wifi şifresini öğrenmek istediğin kişiye saldırı yapıyorsun o kişinin wifi adresinin tıpa tıp aynısı oluşturuluyor ve o wifiye bağlı kişileri wifiden atıyor,Deauth Attack ile.Deauth Attack ise çok fazla paket gönderme saldırısıdır kurbanınızın wifisine o kadar çok paket gönderir ki ağdan düşerler..Sonra kişi bizim oluşturduğumuz kendisinin sandığı sahte phishing ağına bağlanıyor otomatik olarak.Sonrasında ağa bağlanılamıyor yapılandırma gerekli gibi bir hata alıyor.Daha sonra wifi logosuna bastığında sahte bir phishing sitesine giriyor ve o siteye wifi şifresini girdiği zaman sana şifre düşüyor.Basit bir işlem.
girerken vpn açselam Esp32 ile wifi olusturup gırenlerın bılgılerını alıyorlar onu nasıl yapıyorlar ısmı nedır yani starbucks filan interneti gibi yapıyorlar ama Esp32 ile yapılmıs oluyor ve ona gırınce bılgılerını alıyorlar öyle işte bunun ısmı nedır
bunun içinde mitm yani ortadaki adam saldırısını inceleyebilirsin yardım istersen dm den yazabilirsin yardımcı olurumTeşekkürler ama daha cok wifi ye bağlı kişilerin bilgisini çekme gibi birsey vardı onu soruyorum bilgi derken fotoğraflar filan yani telefondakiler
sadece vpn asla yetmez saldırı yapmadan önce anonim olmak istersende sor yardımcı olurum eğer olabiliğince anonim olmazsan mesela sadece vpn açmak gibi şikayet yediğin an senin için iyi olmaz yakalanırsıngirerken vpn aç
Öyle birşey imkansız.En fazla o ip adresine ait olan wifiye bağlanıp rat oluşturursun.Onuda o ağa bağlı olan Kurban hedefine yükletip açtırırsan o zaman herşeyine erişirsinTeşekkürler ama daha cok wifi ye bağlı kişilerin bilgisini çekme gibi birsey vardı onu soruyorum bilgi derken fotoğraflar filan yani telefondakiler
Yakalansa ne farkeder.1 hafta sonra adli kontrol şartı ile BABA TAHLİYEsadece vpn asla yetmez saldırı yapmadan önce anonim olmak istersende sor yardımcı olurum eğer olabiliğince anonim olmazsan mesela sadece vpn açmak gibi şikayet yediğin an senin için iyi olmaz yakalanırsın
VPN + Tails OS en güvenlisigirerken vpn aç
herkes senin düşündüğün kadar şanslı olmaya bilir türkiyede bence sibere önem var boku çıkmadıkcaYakalansa ne farkeder.1 hafta sonra adli kontrol şartı ile BABA TAHLİYE