Evet , bugün ESP modülünden 8266 varyantından nasıl wifi + bluetooth jammerı yapılır onu göstereceğim.
Lazım olacak malzemeler:
Bir tane esp8266 v3 modül arduino olur nodeMCU olur fark etmez hangisi ucuzsa onu alabilirsiniz.
2-Bir tane 2.4Ghz anten ve anten modülü
Bu arkadaşı doğru seçmek önemli çünkü piyasada modülsüz gelen bir çok anten var bir de özellik bakımından eksik oluyorlar.PA LNA SMA destekleyecek bir anten almanız lazım.
3-Aslında buna çok gerek yok ama bir tane de breadboard alırsanız küçük daha rahat olur oraya oturtur lehim atarsınız sabit kalır.
4- Bunları birbirine şase yaptırcak + - kablosu lazım onu da kullanılmayan bir 0.75 lik bakır kablodan alabilirsiniz fark etmez bakır olsun yeterli.
kabloları sayı yerine harf bulunan kısıma bağlayacaksınız ordan da anten modülünün + - tarafına bağlanacak.
Eğer breadboard almayacaksanız bir tane 2 pinlik soket alacaksınız ve alt tarafa takacaksınız veya dirençlerin olduğu pinleri esp nin üstündeki harf tarafına lehimleyip çalıştıracaksınız zaten şarj soketinden enerji verince hepsi topraklanıcak birbirine böylece birbirini tetikleyecektir.
Şimdi ise yazma kısmına geçiyoruz.
Burası karışık o yüzden bir video bırakıyorum:
Youtube videosu
Bu video kart derleyicisini nasıl entegre edeceğinizi gösteriyor.Yazması bir hayli zor olduğu için video yöntemine başvurdum.
Sırada ise bunun içine yazacağımız kod var.
Kodu da ekliyorum:
ESP8266 ile jammer yapımı bu kadardı.Okuduğunuz için teşekkürler.
(NOT:Bu konu eğitim amaçlı açılmıştır herhangi bir sorumluluk almıyorum.)
Lazım olacak malzemeler:
Bir tane esp8266 v3 modül arduino olur nodeMCU olur fark etmez hangisi ucuzsa onu alabilirsiniz.
2-Bir tane 2.4Ghz anten ve anten modülü
Bu arkadaşı doğru seçmek önemli çünkü piyasada modülsüz gelen bir çok anten var bir de özellik bakımından eksik oluyorlar.PA LNA SMA destekleyecek bir anten almanız lazım.
3-Aslında buna çok gerek yok ama bir tane de breadboard alırsanız küçük daha rahat olur oraya oturtur lehim atarsınız sabit kalır.
4- Bunları birbirine şase yaptırcak + - kablosu lazım onu da kullanılmayan bir 0.75 lik bakır kablodan alabilirsiniz fark etmez bakır olsun yeterli.
kabloları sayı yerine harf bulunan kısıma bağlayacaksınız ordan da anten modülünün + - tarafına bağlanacak.
Eğer breadboard almayacaksanız bir tane 2 pinlik soket alacaksınız ve alt tarafa takacaksınız veya dirençlerin olduğu pinleri esp nin üstündeki harf tarafına lehimleyip çalıştıracaksınız zaten şarj soketinden enerji verince hepsi topraklanıcak birbirine böylece birbirini tetikleyecektir.
Şimdi ise yazma kısmına geçiyoruz.
Burası karışık o yüzden bir video bırakıyorum:
Youtube videosu
Bu video kart derleyicisini nasıl entegre edeceğinizi gösteriyor.Yazması bir hayli zor olduğu için video yöntemine başvurdum.
Sırada ise bunun içine yazacağımız kod var.
Kodu da ekliyorum:
Bu kodu da kartın içine attığınızda kart çalışmaya başlayacaktır.İsterseniz karta bağlanıp ip adresi ataması yapıp manuel işlem veya farklı şeyler de yapabilirsiniz.C++:#include <SPI.h>[/COLOR][/B] [COLOR=rgb(255, 255, 255)][B]#include "RF24.h" #include <ezButton.h> #include <Adafruit_GFX.h> #include <Adafruit_SSD1306.h> #include <string> #include "images.h" //Im using nodemcu esp8266 RF24 radio(2, 4);//CE, CSN byte i = 45; ezButton buton(3); Adafruit_SSD1306 display = Adafruit_SSD1306(128, 64, &Wire); const int wifiFrequencies[] = { 2412, 2417, 2422, 2427, 2432, 2437, 2442, 2447, 2452, 2457, 2462 }; void displayMessage(const char* line, uint8_t x = 55, uint8_t y = 22, const unsigned char* bitmap = helpy_menu_image) { //Radio'yu kapatıp SPI'yi bırak radio.powerDown(); SPI.end(); delay(10); //Bitmapi yazdirma display.clearDisplay(); if (bitmap != nullptr) { display.drawBitmap(0, 0, bitmap, 128, 64, WHITE); } display.setTextSize(1); String text = String(line); int16_t cursor_y = y; int16_t maxWidth = 128 - x; while (text.length() > 0) { int16_t charCount = 0; int16_t lineWidth = 0; while (charCount < text.length() && lineWidth < maxWidth) { charCount++; lineWidth = 6 * charCount; } if (charCount < text.length()) { int16_t lastSpace = text.substring(0, charCount).lastIndexOf(' '); if (lastSpace > 0) { charCount = lastSpace + 1; } } display.setCursor(x, cursor_y); display.println(text.substring(0, charCount)); text = text.substring(charCount); cursor_y += 10; if (cursor_y > 64) break; } display.display(); //Radyo işlemlerine devam etmek için SPI'yi yeniden başlat ve radio'yu aç SPI.begin(); radio.powerUp(); delay(5); // Jamming modunu yeniden başlat radio.startConstCarrier(RF24_PA_MAX, i); } void addvertising() { // Addvertising for (size_t i = 0; i < 3; i++) { displayMessage("", 60, 22, helpy_big_image); delay(310); displayMessage("", 60, 22, nullptr); delay(300); } displayMessage("Jammer got up. Click the button and discover all modes!", 65, 6); } void setup() { Serial.begin(9600); buton.setDebounceTime(320); pinMode(3, INPUT_PULLUP); Wire.begin(14, 12); //SDA, SCL if (!display.begin(SSD1306_SWITCHCAPVCC, 0x3C)) { Serial.println(F("OLED screen not found!")); exit(0); } display.clearDisplay(); display.setTextSize(1); display.setTextColor(WHITE); display.setCursor(0, 0); display.print(feragatname); display.display(); delay(900); if (radio.begin()) { delay(200); radio.setAutoAck(false); radio.stopListening(); radio.setRetries(0, 0); radio.setPayloadSize(5); radio.setAddressWidth(3); radio.setPALevel(RF24_PA_MAX); radio.setDataRate(RF24_2MBPS); radio.setCRCLength(RF24_CRC_DISABLED); radio.printPrettyDetails(); radio.startConstCarrier(RF24_PA_MAX, i); addvertising(); } else { Serial.println("BLE Jammer couldn't be started!"); displayMessage("Jammer Error!"); } } void fullAttack() { for (size_t i = 0; i < 80; i++) { radio.setChannel(i); } } void wifiAttack() { for (int i = 0; i < sizeof(wifiFrequencies) / sizeof(wifiFrequencies[0]); i++) { radio.setChannel(wifiFrequencies[i] - 2400); } } const char* modes[] = { "BLE & All 2.4 GHz", "Just Wi-Fi", "Waiting Idly :(" }; uint8_t attack_type = 2; void loop() { buton.loop(); if (buton.isPressed()) { attack_type = (attack_type + 1) % 3; displayMessage((String(modes[attack_type])+" Mode").c_str()); } switch (attack_type) { case 0: fullAttack(); break; case 1: wifiAttack(); break; case 2: break; }[/B][/COLOR] [B][COLOR=rgb(255, 255, 255)]}
ESP8266 ile jammer yapımı bu kadardı.Okuduğunuz için teşekkürler.
(NOT:Bu konu eğitim amaçlı açılmıştır herhangi bir sorumluluk almıyorum.)