Ethical hacker eğitim seti. Gir içeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Robbaan

Uzman üye
7 Nis 2012
1,329
0
arkadaşlar forumlarda dolasırken buldum. güzel bi eğitim seti.

YASAL UYARI! Bu eğitim cdsindeki bilgilerin illegal kullananlar hakkında aşağıdaki hüküm uygulanır. TCK Madde 243 -1 Bir bilişim sisteminin bütününe veya bir kısmına, hukuka aykırı olarak giren ve orada kalmaya devam eden kimseye bir yıla kadar hapis veya adli para cezası verilir. 2 Yukarıdaki fıkrada tanımlanan fiillerin bedeli karşılığı yararlanılabilen sistemler hakkında işlenmesi halinde, verilecek ceza yarı oranına kadar indirilir. 3 Bu fiil nedeniyle sistemin içerdiği veriler yok olur veya değişirse, altı aydan iki yıla kadar hapis cezasına hükmolunur. KONULAR: Exploit açıklaması Exploit kodlaması SQL injection perl dilinde Kodlama perl dilinde Flood açığı ve önlemi Canlı uygulama , bu açıktan faydalanarak hacklenmesi ve önlemi İşletim sistemi ve regedit Regedit yapısı , virüslerin registryye kaydı ve bunların sisteminizle birlikte çalışmaya başlaması ve önlemi Kod yazarak İşletim sistemi ve regedit Sürücülerinizin virüsler kanalıyla gizlenmesi, farenizin çalışmaması, masaüstünün yok olması, bilgisayarınızın kapat butonu veya başka nesnelerinin kaybolması….. 5 bölüm Kod yazarak Keylogger kodlaması ve karşı tarafa yedirilmesi Kodlama Keyloggerın değişik metotlarla uygulanması açıklaması Server a exe yerleştirme perm ve bu exe uygulamasını uzaktan yönetmek.Bölüm 1 Canlı Server a exe yerleştirme perm bölüm 2 Canlı Server a exe yerleştirme perm bölüm 3 Canlı Server ele geçirme Canlı uygulama Shell anlatımı Kullanımı canlı bölüm 1 Canlı uygulama Shell anlatımı Kullanımı canlı bölüm 2 Canlı uygulama Shell nasıl yazılır Asp.net bölüm 1 Kodlama Shell nasıl yazılır Asp.net bölüm 2 Kodlama Sitelerden bilgi çalmak ve önlemi Canlı uygulama Sql injection Canlı uygulama Şifre kırıcılar Canlı uygulama Virüs yazılımları Kodlama Web açıkları Canlı uygulama Who is


Linkler

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Ethical-Hacking-(guvenlik)-Gorsel-Egitim.part1.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Ethical-Hacking-(guvenlik)-Gorsel-Egitim.part2.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Ethical-Hacking-(guvenlik)-Gorsel-Egitim.part3.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Ethical-Hacking-(guvenlik)-Gorsel-Egitim.part4.rar

indirdikten sonra hepsini bi klasöre koyunuz. crack.exe dosyasına tıklayın. telefon ile deyip yazabildiğiniz kadar 0 girin. sonraki adıma gecin txt dosyasında lisans kodu vardır. onu yazın kullanmaya ve öğrenmeye paylaşın.
 

Robbaan

Uzman üye
7 Nis 2012
1,329
0
Lisans kodu indirdiğin dosyanın içindeki text'de var..
 
Son düzenleme:

aliens123

Üye
14 Nis 2012
160
0
Şimdiden Ellerine Sağlık..
alternatif link olarak mediafire.com imkanın var mı hotfile Download ederken %0 başa geliyor..İnterneti çoklu kullanıyoruz.
 

sonkural12

Katılımcı Üye
29 Nis 2012
280
0
İşime Yarıyacak Gibi Süper Bilgiler Var Bu Tür Video Paylaşımlarında Bunursanız Haber Verirmisiniz Teşekkürler..!!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.