Çözüldü Evde fare var ne yapayım arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GRAYWOLFTR

Üye
28 Ocak 2016
210
0
Arkadaşlar Konu İle Alakasız Olabilir
Ama şuada kötü durumdayım ve evde fare var ancak bu fındık faresi değil
kocaman gri bişey ya saat olmuş gecenin 2 'si ne yapayım arkadaşlar evde 2 kişiyiz
yapılacak birşey varsa söylermisiniz lütfen.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ReginsTR

Katılımcı Üye
22 Ağu 2017
275
0
TurkHackTeam
sen bir şey yapamazsın yardım edecek yetkili kişileri ara evi ilaçlasınlar yada bana yatan en iyi cevap evinin ordaki kedileri sevmeye çalış en evcilini al evine getir ve farenin üstüne sal
geçmiş olsun
 

ByMefta

Uzman üye
23 Eyl 2009
1,540
0
Lağım faresidir .Muhakkak bir yuvası vardır.Büyük ihtimal tuvaletten geliyordur. Yada açık bir su gideri varsa banyoda ordan geliyordur yada mutfakta veya herhangibi yerde ağzı açık su gideri gibi delikler varsa ordan geliyordur % 100 lağım faresi ise onlar orda yaşar. İlk önce butür şeylere önlem al. Evin içinde hapis kaldıysa belli bölgelere fare yapışkanı alıp sür.ben 3 defa yakaladım fareyi yapışkan ile.Yapışkanı alıp kartonun üstüne sürdüm kapıyı sadece 2-3 parmak genişliğinde açık bıraktım tabi yapışkanlı kağıdıda geçebileceği aralığın hemen önüne koydum.Ordan geçtiğinde %100 olarak yakalanıyor.Amann ha dikkat et.o yapışkan çok fena bişi.Kartona sürerken sakın sıfıra sıfır olarak sürme en az kernarlardan 5cm boşluk kalsın. Bir keresinde uyku sersemi iken ben bastım kartona çorabı çıkarıp kartonu çorapla bir atmak zorunda kaldım.
 
Son düzenleme:

J700

Adanmış Üye
20 Ocak 2011
6,905
11
alanya
sen uyurken önce tükrüğü ile kulağını uyuştuşturur sonra kemirmeye başlar hiç bir şey hişşetmezsin uyandığın zaman kulağın yerinde olmaz bu gerçektir inanmıyorsan araştır daha önce bi çok insnaın basına gelmiş
 

asdetu

Yeni üye
30 Eki 2015
32
0
Kuzey Kore
Son durumu bende merak ettim. pek korkulacak bir hayvan değildir aslında. sıkıntı gecelerde. insanlardan o kadar korkmasına rağmen gece yatakta başucuna gelir. ne cins bir hayvandır. madem korkuyorsun gelme yanıma arkadaş. sonunda seve seve yada şiddete maruz kalarak ölü yada diri dışarıda bulur kendini. %70'i dışarıya cansız bedeniyle çıkar. %25'i cin gibidir. işi bilir, kendisi dışarı çıkar. %5'i ise cin gibidir ve bir o kadar da inatçı şeylerdir. çıkmamak için her şeyi yapar. sonunda yürüyemez halde zar zor bir köşede soluklanır. onlara iyi bakın, susamıştır, biraz su verin ve tekrar kovalamaca maceranıza devam edin.
 

LouisJ

Üye
19 Haz 2013
170
0
İstanbul
Fare yapışkanları var onları al direk yapışıyorlar. Onun dışında kedi de kullanabilirsin. Bazı insanların uyurken kulağını ve burnunu kemirdiğini duymuştum.
 

"Squ4LL

Özel Üye
14 Tem 2009
14,316
592
Konu içeriği incelemiş olup sorunun çözüldüğüne kaanat getirilmiş ve daha fazla post kasılmasını önlemek,sorunu yaşayan diğer üyelerimizin arama yaptıklarında daha kolay bulması için konu kilitlenip "çözüldü" ibaresi eklenmiştir.

Eğer konu sahibinin sorunu devam ediyorsa özel mesaj ile belirtebilir konunun açılmasını rica edebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.