Evet,Beklenen Program En Sonunda Geldi..:::Youtube Jacker 4:::..

folklorcu08

Kıdemli Üye
7 Tem 2009
2,447
0
Daha BeLLi DeğiL
28buz9s.jpg



Arkadaşlar yapılan köklü Ip değişiklikleri sonucu Youtube birkac gündür Kullanıcılar Tarafından erişilmez durumdaydı.

Bu Yeni Versiyonla Artık Eski halinde erişim sağlayabileceksiniz. Bazı değişkliklerde eklenmiştir BU kuruluma... Bazen Sayfa Hata verdiği oluyor ozaman da F5 yaparsanız sayfanız gelecektir...:yaho1:yaho1youtubede açılmıyacak videonuz kalmayacak bu program sayesınde saygılarımla..FOLKLORCU08


NOT:youtube videolarında an error occurred please try again hatasına son bütün videolar açılacak arkadaşlar bende bu sorun jacker4 sayesınde çözüldü umarım sızlerınde işine yarar..


indir
https://tik.lat/LVQiV
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.