Merhaba Türk Hack Team Ailesi. Ben kılıçhan.
başta yazıldığı gibi EvilTwin attack bu saldırı yöntemi istediğiniz modeme ve cihaza saldırı yapa bilir ayrıca içinde olan phishing yöntemleride var onlara değinmiyecez biz sadece cihazlara attack yapacaz
bunun için ilk önce toolu indirecez
git clone https://github.com/DanielAbergel/EvilTwin.gitbu komutu yazalım sonradan kurulumu yapacağız
kurulum için
sudo sh install.shşimdi çalıştıralım
sudo python3 manager.pykarşımıza çıkan ekranda bizi üç seçenek sunuyor ve bunlardan birini seçmemiz lazım hangisi tercih etinize bağlı birincide
[1] Perform Evil Twin Attack
bu saldırmak için
[2] Perform Defence on Evil Twin Attack
buda saldırısına karşı savunma yapma seçeneğini belirtir
[3] CleanUpPlease select one of the options mentioned above, or write quit to quit the manager
buda Temizleme seçeneğini belirtir daha önce yapılan işlemleri geri almak veya saldırıdan sonra sistemdeki değişiklikleri temizlemek için kullanılır
şimdi saldırı için bire basacağız
wifi kartı olan ve bize dış modemlerden bize ağ gelmesini sağlayan varsa onu seçin benimkini gördüğünüz gibi wlan0 sizde kaçsa onu yazın
peki wifi kartı olmadan olurmu olmaz çünkü bizi dış ağa bağlayacak bir wifi kartı olsun
burdada ikinci dış ağa bağlı ağı istiyor bende sadece bir tane wifi kartı olduğu için yene wlan0 yazacam
sizde varsa ikincisini yazın
şimdi attack başladı
burada modem seçeceğiz ben 2 seçtim
işte hangi cihaza saldırı yapacaksak onu mac adresine göre saldırı yapacaz
seçtikten sonra saldırı yapar 100 paket gönderir işlemi tamamlar
buraya kadar geldiniz için teşekkür ederim