Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeşim inşallah trol degildir.Eger degilse bazen insan bunları düşündükçe halininasyon (yanlış yazmış olabilirim) görüyor bazen bendede oluyor.Bi fatiha Bi ayetel kursi oku .
Kardeşim Ciddiysen Polise Degilde Bi Cami Hocasına Falan Görünmeni Tavsşye Ederim.
bEN ETKİLENDİM SENİN YAZDIKLARINDAN LAN BEN NASIL UYUCAM ://1. yalnız yaşadığın için paranoyak olmuş olabilirsin
2.gerçekten yalnızsan ruhen de yalnız san sen sana oyun oynuyorsun ve buoyuna inanıyorsun
3.kiracıysan her ev iyi gelmez insana, senden önceleri olmuştur bir şeyler bu orda oturan herkese yansır.
3. BU ÇOK ÖNEMLİ
BU GECE NASIL UYUYACAN LA XD![]()
Sabah uyandığımda telofonumda uyurken çekilmiş bir resmimi görüm ben yanlız yaşıyorum !
Polise Gitmelimiyim ne yapmalıyım ayrıca akşam eve geldim ışığı açarken bilinin eline dokunur gibi oldum.
Sabah uyandığımda telofonumda uyurken çekilmiş bir resmimi görüm ben yanlız yaşıyorum !
Polise Gitmelimiyim ne yapmalıyım ayrıca akşam eve geldim ışığı açarken bilinin eline dokunur gibi oldum.