Evime net baglatıcam hangısını onerırsınız

Anadators

Üye
13 Şub 2016
211
0
R1ZE
Sakın turkcell net kullanmayın.hız kısıtına girince 10/kb hızla indirme yapıyor. O laf söylediğiniz Ttneti bulsam her gün sahibine dua ederim. 2 gün hız kısıtına girmiş Turkcell net kulanın kıymetini anlarsınız. Al yapı fazlalığından dolay Ttnet diyorum dostum.
 

Ghostunex

Uzman üye
31 Eki 2015
1,158
0
Bizim 2 adet bağlantı var işyerinde ve evde, işyerinin binası fiberi desdeklemiyormuş saniyede 0.450kb/s indirebiliyorum ama evde kaldırıyor saniyede 3.050kb/s indiriyorum ortalama birisi 3MBPS diğeri 16MBPS eğer bina kaldırıyorsa destekliyorsa ttnet bağlatabilirsin çok iyi. Ancak işte kaldırmıyorsa bağlatmanı tavsiye etmem videoları izlerken bile 480p den fazla izleyemezsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.