Excel koruma şifresi

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
arkadaşlar koruma şifresi koyduğum excel sayfasının şifesini girdiğim halde açılmıyor .. şifreyi oluştururken yanlış bir harf girmişin heralde yardımcı olucak arkadaşlar varmı acaba ??
dosya aşağıda:
https://drive.google.com/open?id=1suKyemBb8lqJ6QiIW9hkh_FuACszODmT

Şifre kaç harfliydi, sadece harflerden mi oluşuyordu?

Sadece harfler ise çözmek kolay.. Özellikle kaç harfli olduğundan yaklaşık olarak eminsen. Yoksa yıllar alır çözmek, her test için excel'in kendisine "aç bunu" demek zorundayız, saniyede 1-2 şifre ancak denenebiliyor.
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
Hatırladığım kadarıyla 5 haneli sadece sayılardan olması lazım

Büyük bir miktar değil.. 4,5 ve 6 haneli, sadece sayılardan oluşan şifre sayısı 111.000'dir. Şu anda çalıştırdım programı, yaklaşık saniyede minimum 5 şifre deniyor, demek ki 22.200 saniye sürecek, maksimum 6 saat civarı...

Özel mesaj ile gönderirim şifreni üstad.

Edit: Şifren 4 harfliymiş üstad.. Bir test edip gönderiyorum. Artık dokümanını açmak zorundayım ama, hakkını helal et, bakmadan hemen kapatacağım.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.