Merhaba arkadaslar. Excelde hazır olan bir tabloyu nasil bir program haline getire bilirim? Hem bilgisayarda hemde telefonda rahat çalıştırmak için. Hesabları tek bir program üzerinden yapmaq için istiyorum. Bir bilgisi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar.Merhaba arkadaslar. Excelde hazır olan bir tabloyu nasil bir program haline getire bilirim? Hem bilgisayarda hemde telefonda rahat çalıştırmak için. Hesabları tek bir program üzerinden yapmaq için istiyorum. Bir bilgisi olan var mı?
Şuan elimde bir excel dosyasi ve ve icinde bir otomatik hesablama tablosu var onu uygulama olarak kullanmak istiyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum bunun bir cozumu varmidir?Merhabalar.
Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz biraz daha detaylı anlatırımısnız ?
iyi forumlar saygılar.
Youtube excel makro kullanımı yazarsanız nasıl kullanıldıgını anlarsınız cok basit.Şuan elimde bir excel dosyasi ve ve icinde bir otomatik hesablama tablosu var onu uygulama olarak kullanmak istiyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum bunun bir cozumu varmidir?
tesekkur ederimYoutube excel makro kullanımı yazarsanız nasıl kullanıldıgını anlarsınız cok basit.
iyi forumlar saygılar