Elimde cracklenmiş bir rat var başlangıçta crackleyen kişinin reklemı var bunu kaldırmak istiyorum. Kaynak kodlarına baktım fakat birşey bulamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam doğru galiba fakat base64 ile şifrelenmiş uzun bir yazı var. Kodu çözdüm kendi resmimi koydum teşekkürler.Hocam ilk attığınız fotoğrafda SplashScreen diye bir kısım gördüm onun içerisinde olabilir muhtemelen
C# galiba.Hangi kodlama dili ile kodlanmış?
Program açılırken çıkan bu tarz ekranlara Splash Screen deniyor genelde. C# ise ya ayrı bir form oluşturup onu başlangıçta gösteriyor olabilir yada C#’da proje ayarları kısmından yapmış olabilir. Kodlarda program açılınca çalışan yerlerde form.Show(); tarzı kodlar varsa onları inceleyin.C# galiba.
Bakıyorum hocam teşekkürler.Program açılırken çıkan bu tarz ekranlara Splash Screen deniyor genelde. C# ise ya ayrı bir form oluşturup onu başlangıçta gösteriyor olabilir yada C#’da proje ayarları kısmından yapmış olabilir. Kodlarda program açılınca çalışan yerlerde form.Show(); tarzı kodlar varsa onları inceleyin.
Program açılırken çıkan bu tarz ekranlara Splash Screen deniyor genelde. C# ise ya ayrı bir form oluşturup onu başlangıçta gösteriyor olabilir yada C#’da proje ayarları kısmından yapmış olabilir. Kodlarda program açılınca çalışan yerlerde form.Show(); tarzı kodlar varsa onları inceleyin.
ne C# Visual Basic ile yazıldı bu program![]()
![]()
Kaynak kodlarında bunlar var..
Heralde dedim zaten emin değilim.ne C# Visual Basic ile yazıldı bu program
Hocam ilk attığınız fotoğrafda SplashScreen diye bir kısım gördüm onun içerisinde olabilir muhtemelen![]()
![]()
Kaynak kodlarında bunlar var..
Tmm'dır hocam bakıp yazacağım.Hocam ilk attığınız fotoğrafda SplashScreen diye bir kısım gördüm onun içerisinde olabilir muhtemelen
Hocam doğru galiba fakat base64 ile şifrelenmiş uzun bir yazı var. Kodu çözdüm kendi resmimi koydum teşekkürler.Hocam ilk attığınız fotoğrafda SplashScreen diye bir kısım gördüm onun içerisinde olabilir muhtemelen
Rica ederim.Hocam doğru galiba fakat base64 ile şifrelenmiş uzun bir yazı var. Kodu çözdüm kendi resmimi koydum teşekkürler.