exe engeleme

7ZeRo2

Yeni üye
14 Tem 2012
19
0
slm arkdaşlar ardım piyasayı bir cok yerde ama bir türlü istedigim şeyi bulamdım

ben bir proje yapıoyrum mesala akınsoft tüm uygulamaları kapat dedigin zaman kapanıyor hepsi ama benim istedigim şey yapatıgım programın ne kadar uygulamayı k kapatsa dahi program görev yöneticisi tarfından mecburi olarak komut yönetmi ile calışmasını istoyrum nasil yapcaz bir türlü ardagım kodu ve komutu bullamadım sizlerden ricam bilen bir varsa paylaşabilirimi

not arddıgım komut delhpi 7 veya jevascpirit visaul basic içindir konu yanlış yerde ise gerken yere taşınırsa sevinirim
 

cotyoralı

Yeni üye
29 Eyl 2007
3
0
konu eski ama yinede cevaplayalım;
bir timer a yarım saniyede veya 1 saniyede bir istediğin programların çalışıp çalışmadığını kontrol ettirip killtask metoduyla çalışıyorsa kapattırabilirsin. (delphi)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.