.exe hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gencergun

Yeni üye
3 Ağu 2008
49
0
Arkadaşlar bi bakarsanız sevinirim ya bazı oyunlar yükledim ben ama bilgisayar hata raporu veriyo .exe diyo ne yapmalıyım
 

gencergun

Yeni üye
3 Ağu 2008
49
0
speed2.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz. diyo kardeş ayrıntılarda da şunlar yazıyo AppName: speed2.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: speed2.exe
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 001794f7 diğer oyunlarda da böyle hata veriyo
 

CaLLouS

Kıdemli Üye
30 Ocak 2009
3,025
0
* Pentium 4 2GHz or Athlon 2000+ processor
* 512MB RAM
* 8x CD-ROM drive
* 2.8GB of uncompressed free hard disk space
* 64MB graphics card
* 16-bit sound card


KARDES PC NIN DONANIMI BUNLARDAN DUSUKSE NORMALDIR HATA VERMESI:)

HEE BİDE

DRAM Voltage ayarını auto dan 2.0 V a getir

dİGer sebeplerde sunlar

1-) Kullanılan Crack

Bu hatanın başlı başına nedeni kullanılan crack dosyasının hatalı olmasıdır. Crack'i değiştirin ve adam akıllı çalışan bir crack olmasına özen gösterin ya da gelin buraya İstek Başlığı'ndan istekte bulunun biz verelim.

2-)
Driver Güncellemeleri

Hemen hemen her oyun severin başına gelir. Bir çok hataya sebep olan driver güncellemelerini daha Windows'unuzu yüklerken yapmanız gerekir ama yapmıyorsunuz işte.. Zamanı geldiğinde böyle bir hataya sebep olabiliyor.. O yüzden driver güncellemelerinizi yapın lütfen.

3-) Windows Güncellemeleri

Bu şık başlı başına bir neden zaten. Güncellemeyi yaparsınız programlar çalışmaz,güncelleme yapmazsınız bilgileriniz çalınır yani öyle böyle değil. Ama önerim tüm güncellemeleri eksiksiz tamamlamanız gerekmektedir. Bunları yaptıktan sonra .exe hatası ile karşılaşmanız olanaksız gibi..

4-) DirectX Güncellemeleri

Biliyorsunuzki DirectX olmadan OpenGL modunda bir oyun oynamanız imkansız derecede güçtür. Software modunda kare kare adamlarla oyun oynarsınız zaten otomatik Windows kurulumlarında artık DirectX 8.1'den başlar. Ama DirectX'i güncellemeniz önerilir. DirectX9
yüklemesini yaptığınız anda ve güncellemeleri tamamladığınız anda ekran görüntüsü adına,.exe hatası adına ortada birşey kalmıyacaktır.

5-) Donanım Yetersizliği

Eğer oyunu oynamak için yeterli donanıma sahip değilseniz bu hata sizi karşılayacak bir kahya olacaktır. Hemen önünüzde bitecek bilgisayarına girmiş bir Worm gibi sizi içten fethedecektir. Eğer oyunu oynamadan önce donanım isteklerine bakarsanız böyle bir sorun kalmayacaktır..

6-) Antivirüs/Firewall

Kaspersky'ı ele almamız en doğru seçenek olacaktır. Çünkü herşeyi kilitleyen bir o var birde ZoneAlarm Firewall Security bunlar coğunlukla programların çalışmalarını izinsiz engellerler. Siz izin vermediğiniz sürede açmazlar. Eğer böyle bir .exe hatası karşınıza gelirse lütfen Antivirüs ve Firewall'ı kontrol ediniz.

7-) Fake Disk / Bozuk CD / Kopya CD / Dosya Eksikliği

Bu bölüm zaten bilindik olaylardır. Oyunu orjinal almaya üşenenler için,parası olmayanların baş belasıdır adeta.. Fake Disk yani Sahte Disk yazılımlarında yeni oyun diye yutturulan bir sürü eski oyun görebilirsiniz. Bunların başlarında Call of Duty oyunları alır.

Bozuk CD benim söylememe gerek yok,çizik olabilir,kopyalanırken eksik kopyalanmış olabilir. Veya CD Kopyalama işleminde yalan yanlış işler yapılmış veya işe yaramaz diye bazı dosyalar silinmiş olabilir. Buda .exe hatasını tetikleyen diğer bir madde..

:cool: Trojan / Worm / Virüs


Bu üçlüyüde yakından tanıyoruz zaten. Sanal ortamın baş belaları adeta çeteleri haline gelmiş,hastalık gibi ordan oraya saldıran kötü yazılımlar. Eğer bilgisayarınızda Trojan mevcut ise oyun kesinlikle çalışmayacaktır. Bazı Malware veya Worm yazılımlarıda .exe hatası ile bilgisayarın çökmesine kadar ***ürürler bu olayı. Virüs olduğu zamanda kasa kasa,zoraki olarak oyun oynamaya çalışır ama her seferinde masaüstüne yollanırsınız..

Benden bu kadar..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.