Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefona yükleyemiyorum exeyi. muhtemelen virüslüGooglePlaydaki Exa Gear Uygulamasını indirirseniz .exe uzantılar .apk'ya Çevirilir.
Diye billliyorum
exeyi apkya çevirip başkası üzerinde deniycem. kendi telefonuma atarsam kötü şeyler olabilirMerhabalar, .exe Windows için tanımlıdır. Sizin yaptığınız arabayı bir kediye sürdürmeye çalışmak....
Ama imkansız diye bişey yoktur![]()
Limbo Pc Emulator yardımıyla Windows işletim sistemini Android cihazında deneyip, .exe formatındaki dosyaları ancak onda açabilirsin. Limbo indir
onu yaptım da ne bileyim bunun çevirme işi falan yapılmayacak mı? o kadar mi yaniŞimdi .exe dosyasını bilgisayara bir at ama virüslüyse çalıştırma.
Denetim Masası>Görünüm ve Kişiselleştirme>Klasör Seçenekleri> Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle diye bir seçenek var onun tikini kaldır.
programınadı.exe diye çıkar zaten onu programınadı.apk yap
telefonunu bilgisayarına bağla
programınadı.apk'yı içine at telefonunda çalıştırma.
Böyle olmuş olması lazım.Bir dene.
Hocam siz yapmayın bari android konusunda bu kadar bilgisiz olamayız.Exe yi şayet android telefonunda açmak műmkűn kıla bilirsen açmakdanda çekinme. Çűnki trojan vs windows için tasarlandı kök dizinleri windows icin yazılı oldugundan. Telefonda etkili olmaz
Hocam siz yapmayın bari android konusunda bu kadar bilgisiz olamayız.
Nasıl yani ? biraz daha açarmısın ne demek.istediğini
Exe ile Android birbiriyle alakası olmayan bambaşka şeyler
Exe ile Android birbiriyle alakası olmayan bambaşka şeyler