Exploit ci Abiler Bir Bakın :(

pronever

Üye
28 Eki 2014
213
0
İzmir
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABALAR ,

Ben linux debian 64bit üzerinde m e t a s p l o i t kullanmaktayım (daha doğrusu kullanamamaktayım ) ...

Arkadaşlar herşeyi usulüne göre yapıyor exploit buluyorum , payload çıkarıyorum , ' check 'ediyorum fakat ' exploit ' komutunu verdiğim zaman ilk 1-2 madde onaylanıyor fakat ardından şu şekilde bir hata veriyor =
Exploit failed [unreachable] : Rex: :ConnectionTimeout The connection timed out (sızma işlemi yapılacak hedefin ip adresi ve port numarası ).

Yabancı forumlarda baya bir araştırma yaptım bazısı kullanılan sanal makinenin ağ ayarlarından Nat değil Köprü Bağdaştırıcısı kullanın vs diyor onu yaptım falan hiçbir sonuca varamadım .

Bende dedim bu işe bir sonuç bulsa bulsa bizimkiler bulur yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler iyi forumlar
 

DarkScannel

Katılımcı Üye
22 Haz 2015
712
23
hocam parametreleri düzgün giriyormusun
exploiti güncellemeyi dene belki sorunun çözülür.
ayrıca payloadı dinlemede bu hatayıda veriyorsa port'nu kontrol et Hyddd hocamın dediği gibi
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.