Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi Exploit nedir ? Nasıl kullanılır ? web hack'da kullanılırmı ? forumda böyle sorulara cevap konu varsa link atarmsınz ben bulamadım
Exploit herhangi bir sistemi sömürmek (hacklemek) için yazılmış derlemelerdir çoğunlukla c ve python diliyle yazılmaktadır sömürülen sistemler içerisinde evet webde vardır.
Bak kardesim exploit bir acigi somurmek icin kullanilir cikan her exploit zer0day olarak adlandirilir cunku bulunan acigi sadece bulan kisi bilmis olur ve kotu niyetliyse verebilecegi zarar tahmin edilemez
exploitler genellikle Python, C ,Ruby dillerinde yazilir ve senin bu exploitleri calistirabilmen icin compile etmen gerekir ondan sonra ise Exploitin yazilma amacina gore siteye mudahale edebilirsin
bu bazen web hack icin olabilir bazen de isletim sistemi icin olabilir ogrenmek istedigin birsey varsa om atabilirsin kardesim