Merhaba Dostlarım,
Kış aylarında biriktirmiş olduğum paramla bir sistem toplamak istedim. Donanım Arşivi isimli kanalın videosundan yararlanarak bi sistem topladım.
Sistemi gösterecek olursam:

Sadece istediğim ekran kartı (MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB GDDR5 128Bit DX12) sistemi topladığım sitede olmadığı için (itopya'dan topluyorum) o kartı sinerji den almaya karar verdim.

(EN SAĞDAKİ)
Sistemi almayı düşünüyordum ama tek sıkıntım ram'i değiştirmeyi düşünüyorum.
Ram'lerde daha şık duran alimünyum soğutucu kaplamalı modelleri var onlardan almak istedim fakat çalışma frekansı falan anlamadığım için hangisinin sisteme uyumlu olduğunu bilmiyorum.
Eğer onu seçip yazarsanız sevinirim.
SİSTEM İLE İLGİLİ BAŞKA ÖNERİNİZ VARSA LÜTFEN BELİRTİNİZ
Yaşanmasından korktuğum bazı durumlar ise:
Power sistemi beslemeye yeterli mi?
Darboğaz olmaz değil mi?
Kış aylarında biriktirmiş olduğum paramla bir sistem toplamak istedim. Donanım Arşivi isimli kanalın videosundan yararlanarak bi sistem topladım.
Sistemi gösterecek olursam:

Sadece istediğim ekran kartı (MSI GeForce GTX1050 Ti GAMING X 4GB GDDR5 128Bit DX12) sistemi topladığım sitede olmadığı için (itopya'dan topluyorum) o kartı sinerji den almaya karar verdim.

(EN SAĞDAKİ)
Sistemi almayı düşünüyordum ama tek sıkıntım ram'i değiştirmeyi düşünüyorum.
Ram'lerde daha şık duran alimünyum soğutucu kaplamalı modelleri var onlardan almak istedim fakat çalışma frekansı falan anlamadığım için hangisinin sisteme uyumlu olduğunu bilmiyorum.
Eğer onu seçip yazarsanız sevinirim.
SİSTEM İLE İLGİLİ BAŞKA ÖNERİNİZ VARSA LÜTFEN BELİRTİNİZ
Yaşanmasından korktuğum bazı durumlar ise:
Power sistemi beslemeye yeterli mi?
Darboğaz olmaz değil mi?