F18 Carrier Landing II Pro Apk indir

DeneyimsizDenek

Özel Üye
20 Şub 2011
11,756
90
34
Gökyüzü


Merhaba değerli Apk Burada Ziyaretçileri. Sizler için hem bedava apk dosyası yüklüyoruz hem de yüklenmesi geç olmasın diye Data dosyasını yüklüyoruz. Bugün sizlere Play Store Fiyatı yaklaşık 13 TL olan güzel bir oyun simülatörü yükledim. Umarım beğenirsiniz.
Açıklama
Mobil cihazlar için uçuş simülatörü. En gelişmiş uçak gemisi iniş sistemi şimdiye kadar oluşturulmuş.
Bir uçak gemisi iniş pilot çalıştırmak zorundadır en zor görevlerden biridir. Uçuş güvertesi uçağı durdurmak için yeterli uzun sadece 150 metre mesafededir.
Meydan okumayı kabul dünyanın en tehlikeli ve muhteşem senaryolarda otuz misyonları üzerine almak ve en iyi-Gun pilotlar katılabilir.
Kontrolü ele alın gerçekçi 3D Kokpitler içine tırmanmaya ve sadakatle çoğaltılamaz en ünlü askeri uçak, uçmak.
Benzeri görülmemiş grafikler, gerçekçi hava koşulları ve uçuş anında arkadaşlarınızla paylaşmak için hareket gözden sağlayan bir REPLAY fonksiyonu: Zaten dünyada milyonlarca kullanıcı tarafından takdir RORTOS uçuş sistemine, en son evrimi deneyin.
Daha da heyecan verici bir deneyim için, çevrimiçi iki aygıtları bağlamak ve çoklu ekran modunu etkinleştirin.
Görseller:
AetEze1RMPqK_Nm_JMiRflboX_B52CeXKoTpmrAHWmDXJJl_m7LZtm_fp5TrLNdJD4g=h400

81JVr_dRTZjxNbk-GjIohJP5p0YHYRje6qrQQXbJfspu7UAfoBRrCqaHVe8AbDxN2XA=h400

8FcBoEzEppNkA_GiuIccEoZxi3gul_3HPgk67hrmFfuO1aqXIYRKNpwj3cVfpdDkBYWe=h400

oZxd0O2HdxlSv09ZULaa6YDE8w19MxQx7qIk5mReakdHXQ7lsR9Rv36dsMKHj_ga-IQ=h400

vGJKpVYK6htGhTkVSSHJQjVmHQ2bXBgjV9zA4UUmeQCVota6BUtfOmTX_1YiwsIUcGg=h400

Dosyalar:
Dosya Boyutu: Apk + Obb Data 116 MB
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.