face hack yenı acık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By Egmn

Katılımcı Üye
3 Kas 2011
293
0
arkadaslar forumda kı face hack konularına baktım denedım ama hıcbırı olmuyoer ancak hayla baska hackerların face hack yaptıgını goruyorum yenı bır facebook hack bılıorsanız konu acarmısınız yada bana anlatırmısınız ?
 

dexmod1

Uzman üye
13 Ağu 2009
1,182
0
yasadıgım her yer
adam zaten okudum dıyor
arkadasa katılıyorum
bulunan bır acıgı kullanım suresı gectıkten sonra paylasırlar bunlar
bosuna bekleme artık kımın elınde merhemı warsa kendıne suruyor
bosuna bekleme yani
eskıdendı o paylasımlar
 

Mrt Krblt

Uzman üye
7 Şub 2011
1,685
0
local şebeke
facebook hackerlar tarafından korunuyor,öyle basit açıklar olmasının imkanı yok,geçen hafta görmüşündür belki 4 türkünde aralarında bulundugu bi 50-60 kişiye facebook şahısların adını belirterek en güncek açıkları bildirdikleri için teşekkür atti white hackers linki altında,facede çıkacak olan en yeni uygulamada bug aramak lazım oda kolay degildir ,açık işi benide aşan bir durum..
 

47gur47

Yeni üye
3 Kas 2011
21
0
arkadaşlar bence hiç kimse face mace demesin onu kıracak adamı tanımam kimse yapamaz sonn..
ben okadar değişik yol aradıms onunda bir bulmadim:D

Sözlerini Dikkatli Seç!! /eflatun
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.