Facebook'ta arkadaşlık isteklerini toplu onaylayacak bir araç bilen varmı chatgpt ye kod yazdırdım beceremiyor kod çalışmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Facebook'ta arkadaşlık isteklerini toplu onaylayacak bir araç bilen varmı chatgpt ye kod yazdırdım beceremiyor kod çalışmıyor
var cnt=document.querySelectorAll(".phl");if(cnt.length>2){cnt[0].remove();}setInterval(function(){ var fr = document.getElementsByClassName("phl")[0];fr.getElementsByClassName('uiMorePagerPrimary')[0].click(); }, 500);
var cntner = document.getElementsByClassName('ruUserBox');for(var i=0; i<cntner.length;i++) {cntner[i].getElementsByClassName('selected')[0].click();}
Böyle bir şey denemiştim ama pek işe yaramadı bunu deniymFacebook‘da çok fazla arkadaşlık isteği geliyorsa, Aşağıdaki adımları izleyerek tüm facebook arkadaşlık taleplerini onaylayın. Vakitten tasarruf edin. R10.net tarzı sitelerde kaybolmayın
- Facebook arkadaşlık istekleri bağlantısını açmak ile işe başlayın..
- Birazdan paylaşacağım toplu istek onaylama kodunu çalıştırabilmek için geliştiricilerinde kullandığı Developer Tools sayfasını açmamız gerekiyor.
- Peki Nasıl Açacağız? Konsol(Console) menüsünü chrome yada firefox gibi tarayıcılarda hızlıca açmak için Ctrl + Shift + J tuşlarına basın ve ardından aşağıdaki komut dosyasını yapıştırın ve enter tuşuna basın.
- Yada Chrome’da sağ tıklayıp “Öğeyi Denetle” butonuna basın.
- Firefoox kullananlar aynı işemi sağ tıklayıp “” butonuna basarak yapabilir.
- Şimdi tüm arkadaşlık isteğini tek seferde kabul ettmeyi göstereceğim.
1. Adım Bu kod tüm arkadaşlarınızı seçmenize yarar. Sayfayı otomatik scrool etmeniz için kullanacaksınız.
2. Adım kod facebookta otomatik arkadaş onaylama için kullanılan koddur.Kod:var cnt=document.querySelectorAll(".phl");if(cnt.length>2){cnt[0].remove();}setInterval(function(){ var fr = document.getElementsByClassName("phl")[0];fr.getElementsByClassName('uiMorePagerPrimary')[0].click(); }, 500);
Kod:var cntner = document.getElementsByClassName('ruUserBox');for(var i=0; i<cntner.length;i++) {cntner[i].getElementsByClassName('selected')[0].click();}
ALINTIDIR