facebook 7 madde için buglu hesap nasıl yaparım

AccoStolen

Uzman üye
25 Ara 2015
1,952
1
Russia
orjinal kimlikteki bilgilerle bir hesap aç sonra hesabı baska bir hesaptan şikayet et kapansın sonra sürekli yanlıs bilgili bir kimlik at değişik formlardan 2-3 gün at at at sonra gerçek bilgilerle bir form at hesap artık açık gözükcek ama profil gözükmicek iyi forumlar :)
 

03yunus03

Katılımcı Üye
29 Tem 2017
263
0
Moderatör tarafında düzenlendi:

yigit620

Üye
6 Nis 2016
167
0
Beyler biraz arkadaşlarımla konuştuktan sonra öğrendim. Olay fotoğraf kilidine düşürmek değil. E postayı buga düşürmek. Aynen hesaba girince fotoğraf kilidinde olması lazım ancak e posta bugda olucak.
 

Madnnes

Üye
30 Tem 2017
148
0
TEXAS
Öncelikle merhaba dostlarım ilk önce 7 madde nedir onu anlatayım kapatmak istediğiniz X kişisinin e postasını bilmeniz gerekli
e postayı bildiğinizi farz sayıyorum buglu hesapla 7 madde formuna girerek kimlik seç yerine çıplak erkek ve kadın fotoğrafı atıyorsursunuz ardından marka sövüyorsunuz ardından panoyu not defterine kaydedin bu 7 maddedir.
Gelelim buglu hesap nasıl yapılır 10 dk lık e posta ile çok kez kayıt olur isek fotoğraf kısıtlamasına düşer buda buglu hesap olur yapamayan dostlarım için hesap
[email protected]
zxman74
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.