Facebook Çalma ( Z - Shadow )

Ordon

Yeni üye
26 Ara 2015
42
0
Merhaba Arkadaşlar
Bugün Size Yararlı Olacağını Düşündüğüm Z-Shadow'u Anlatacağım Evet Arkadaşlar
Z - Shadow : Home - z-shadow.us
İlk Önce Kayıt Oluyoruz Kayıt Olduktan Sonra Hesabımıza Giriş Yapıyoruz Arkadaşlar
Giriş Yaptığımızda Linklerle Karşılacağız Oradan Facebook Linkini Kopyalayıp (English Linkini Kopyalayın) Linki Kopyaladıktan Sonra Kurbanımıza Linki Veriyoruz Kurbanımız Linke Tıklayınca Fake Giriş Yeri Çıkacak Ben Genellikle Şöyle Yapıyorum Senin İle İlgili Bir Paylaşım Var Gir Çabuk Bak Kurbanımız Fake Giriş Yerine Giriş Yaptıktan Sonra E-Postası İle Şifresi Victims Bölümüne Geliyor Ve Tombala :)
 

BayramWd

Katılımcı Üye
6 Ocak 2012
252
0
istanbul
İnstagram scripti ile uğraşıyorum ben şuan 50kişinin hesabı var :D Bi sorum olucak index facebook sayfasına mı yönlendiriyo hata mı veriyo giriş yaptıkdan sonra?
 

CNGZHN061

Üye
12 Ara 2015
227
0
herkez aynı siteyi diyo bir ben yapamadım herhalinde ama bunun aynısı gibi google driveri de kullanarak yapabilirsin aynı şekilde tuzak ama onda sayfa oluşturuyosun
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.