Facebook çalmak.

SHYNova

Üye
23 Haz 2015
213
0
Adam gelmiş ana avrat sövüyo ya

Ya harbi herkes görüyor şifreyi giriyor yazıyor büyük bi iş için yaptım kıza başıma gelenlere bak ya akrabalarına yazmış kim girdiyse artık ayıp yaptı harbiden sinirliyim o söven arkadaş'da varya onu allah'a havele ediyorum hack sitesi lan burası salak gelmiş sövüyor adamın emeğine hay allah'ım ya neler olabileceği düşünmüyormusun kardeşim sen !
 

korsheytan

Üye
17 Eki 2014
240
0
kafana takma kardeş o spamlayanı bende gördüm konuyu kilitle yeni bir scripts aç zaten foruma atmaman gerekirdi.
 

chocolax

Kıdemli Üye
1 Ocak 2015
3,171
3
aynen paylaşmasan daha iyi olurdu yaranamıyoruz adam geliyor spamlıyor
 
31 Ağu 2008
137
1
Merhaba arkadaşlar bugün size facebook çalmayı göstericem.
öncelikle kurbanımızın bu siteye giriş yapmasını sağlıyoruz. Facebook
daha sonra giriş yaptıktan sonrahttp://likemesd.esy.es/sifreler1.txtyi açıyoruz e-posta ve şifresi gelmiştir.Eğer yararlı olduysa sevinirim iyi günler :))

Ellerine sağlık evet güzel fakat bilmeyen arkadaşlar için nasıl hosting aldığını scripti nasıl yaptığını falanda anlatsan daha süper olurdu. Birazda ben devam edeyim çorbada tuzumuz olsun :)
hosting adresi : HOSTİNG ADRESİ
siteye ilk girişinizde dünya üzerinde bulunduğunuz kıtayı daha sonrasında ülkenizi seçin.
site dili Türkçe oldu.
ücretsiz hosting sipariş vere tıklayın
yeni açılan sayfada kayıt formunu doldurun hesap oluştur deyin ve gelen mailden bunu doğrulayın.
doğrulama linkine tıkladıktan sonra hostinger üyeliğiniz aktifleşti ve bundan sonra sırada bedava web adresinizi almanız kaldı.
linke tıkladıktan sonra gelen sayfada
Alan adı / Altalan adı
.com vs / esy.es vs
sayfa adresimizi belirleyeceğiz.
hosting firması en geç 48 saat içerisinde alan adımızı onaylarsa script i aldığımız alan adının içerisine gömüp kurbana yedireceğiz.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.