Facebook,E-msn hacklemek isteyenler buraya !

suskun07

Yeni üye
21 Nis 2013
12
0
Trabzon
Birinin facesini çalmak için program aramak boşa kürek çekmektir..

Önce faceye kayıt olduğu msn bulunur msn ile uğraşılır msn alınırsa face almak çok basit..

Ben bile hiç bir bilgim yokken bugün yaptım böyle bişey :)

BKNZ :yaho1

İkindiden beri geri istiyorlar az hakaret etmedi bana...
Biraz sürünsün iade edeceğim..:RpS_lol:
 
Son düzenleme:

F e d a i

Uzman üye
28 Şub 2013
1,123
0
Bilinmez

Öncelikle forumunuza yeni üyeyim yeni katıldım aranıza yani bunu belirtmek isterim.
Forumda boş zamanlarımda vakit geçiriyorum döküman vs. şeyler okuyorum.
Sosyal medya bölümünde daha çok vakit geçiriyorum.
Çoğunlukla açılan konuların Facebook,E-Msn hackleme üzerine açılmış olduğunu gördüm Face hackleme programı yok e-msn hackleme programı gibi konular.

Face veya e-msn hacklemek için bir program yoktur bunu bi kere kafanızdan çıkarın varsa eger mesaj olarak banada yollayın bende kullanıyım :)

Sağda solda duyduğunuz Face hacklemekmiş yok e-msn hacklemekmiş tek yolu vardır bunların.
Karşıdakı kişiye trojen,keylogger gibi programlar atarsınız öyle öğrenebilirsiniz veya facenın açıklarından yararlanarak alabilirsiniz kısacası bunların bi programı felan yok yani forumda konu fazlalığı yapmayın.

dostum boyle bir program olabilir yani şöyle program microsoft açığına girer sonra hesap bilgileri falan değiştirir ama olması çok zor yaparsan olur :) ayrıca hiçbirşey imkansız değildir
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.