bucuk3333 Katılımcı Üye Katılım 26 Haz 2014 Mesajlar 671 Tepkime puanı 0 Kredi 0 20 Şub 2018 #1 Öncelikle Selamün Aleyküm Tht Ailesi; İnternetde pek çok yeri araştırdım ama bulamadım bana Facebookda bütün arkadaşları anında gruba ekleme kodu verebilcek varmı Şimdiden Teşekkürler. -İYİ FORUMLAR
Öncelikle Selamün Aleyküm Tht Ailesi; İnternetde pek çok yeri araştırdım ama bulamadım bana Facebookda bütün arkadaşları anında gruba ekleme kodu verebilcek varmı Şimdiden Teşekkürler. -İYİ FORUMLAR
TarganLibra Uzman üye Katılım 26 Ara 2015 Mesajlar 1,181 Tepkime puanı 3 Konum Beşiktaş Kredi 0 20 Şub 2018 #2 Merhaba gruba gelip f12 tuşuna basıp > console kısmına bu kodu yapıştırın facebook grup kodu - e36a730b Genişletmek için tıkla ... Oyla 0 Downvote
Merhaba gruba gelip f12 tuşuna basıp > console kısmına bu kodu yapıştırın facebook grup kodu - e36a730b Genişletmek için tıkla ...
bucuk3333 Katılımcı Üye Katılım 26 Haz 2014 Mesajlar 671 Tepkime puanı 0 Kredi 0 20 Şub 2018 Konuyu başlatan #3 TarganLibra' Alıntı: Merhaba gruba gelip f12 tuşuna basıp > console kısmına bu kodu yapıştırın Genişletmek için tıkla ... bu kodu girdikden sonra güvenlik kontrolü istiyor ? bunu nasıl ortadan kaldırabilirim hocam biliyormusunuz Oyla 0 Downvote
TarganLibra' Alıntı: Merhaba gruba gelip f12 tuşuna basıp > console kısmına bu kodu yapıştırın Genişletmek için tıkla ... bu kodu girdikden sonra güvenlik kontrolü istiyor ? bunu nasıl ortadan kaldırabilirim hocam biliyormusunuz