Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım yeter hergün şu sorulara cevap vermekten gına geldim
Allahım yeter hergün şu sorulara cevap vermekten gına geldim
eee napacaksın yeniler işte,öğrenecekler bu kadar kolay olmadığını.Biz öğreticez mecbur
Ufacık bilginle egomu kasıyorsun sen sen çokmu eskisin![]()
yok hocam sakin :trl.Sadece artık facebook hackleme tarzında konular sıktı yani program gibi birşey arıyorlar bende artık olmadığını öğrendim
bu arada ben bu forumu 7 yaşında keşif ettim yani üyelik tarihine bakmayın hocam 2016 ya nasip oldu ne yapalım =),hocam öyle bir yazdınız ki korktum acaba kızacakmı komutanım diye
neyse hocam iyi forumlar =) :yo
Dostum sakinim ben. Amacım şu aşşagılıyarak konuşuyorsun ee napcaz ögretcez artık buda bi ego var yani şöyle yazabilirsin bildiklerimi yazıyorum fake script şu bu yani olmuyor moruk belki şevki kırıldı belki birdaha forma girmicek her insan aynı degilki biraz daha dikkatli davran![]()
belki yanlışlıkla aşşağılayıcı konuşmuş olabilirim ancak kesinlikle aşşağlama amaçlanmamıştır
ben sadece arkadaşa cevap olarak yazdım
hem bende herşeyi bilmiyorum en iyi olduğum konu trojan ve virüsler diğer konularda çok fazla çalışmalıyım,yani herşeyi bildiğimi söylemiyorum
ego ? belki bu sözcükten onu çıkardınız ama ben böyle biri değilim neden ego kasayım ki
neyse hocam bir yanlışım olduysa herkesten özür dilerim,tartışma ortamı çıkmasın iyi forumlar Herkese