Facebook Hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ali0707

Katılımcı Üye
2 Ağu 2008
706
0
giriş yaptığın msn adresini değiştir.
daha sonra gizlilik ayarlarından , msn ni kimlere gösterilsin kısmındaki tüm msnleri sadece ben görebiliyim e tıkla. sonra bu kadar i gizli sorunu da örneğin anaanın doğum yerini işaretle cevabı tersten yaz örneğin üsküdar yazacağına radüksü yaz örneğin , gönderdiği linklerden asla giriş yapma kimsenin , yani sen facedeyken baksana şu sayfaya tarzında bişey gönderilirse ve tıkladıktan sonra karşına giriş yap sayfası gelirse inanma ve üstteki link e bak . www. facebook . com yazmıyorsa hiç inanma zat3en . oradan giriş yapma . bu şekilde seni hacklemeleri çok çok zor . anca şifreni deneye deneye belki o da zor ihtimal kim uğraşacak . hem hacklemeye çalışan kişi seni hacklleyemedikçe sinir olacaktır emin ol . çünkü karşındakinin zeki olduğunu anlayınca insanın canını sıkıyor bu durum :D kendimden bilyom :D :D dediklerimizi yap..
 

Tuqrahan Alcatraz

Katılımcı Üye
6 Ağu 2012
263
0
FACEBOOK GIZLI YANITINI DEĞİŞTİR.

MSN GİZLI YANITINI DEĞİŞTİR.

FACE SIFRENI 10 karakterli v.b uzun.

Harf ve sayılarla oluşcak şekılde yap.

Tanımadıklarını ekleme.

Sana gelen lınklere guvenmedıklerıne tıklama Face şifrenı ona buna verme yada sıtelere gırme birşey yapamazlar FACEBOOK Hack die zaten birşey yoktur :)
 

imagechef

Yeni üye
29 Tem 2012
13
0
şunu dene msn ni gizle yada değiştir olmadı facenin yeni getirmiş oldugu yenilik msn adresi yerine senin koyacagın bir kullanıcı ismi ile giriş yap rahatsız eden kişiyi engellemek kurtulmak değildir para veripte face açmıyorya başka üyelik açar
 

SarrafCorpse

Katılımcı Üye
5 Ağu 2012
415
0
İstanbul
Facebook msn adressinizi öğrenmiş ve deneme yanılma yolunu deneyen bir arkadaş ile karşı karşıyayız bu sorun bundan kaynaklanır facebook msn adressinizi değiştirmeniz yeterli olucaktır şifrenize veya gizli yanıtınıza gerek yoktur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.