Facebook Hackleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

imparator burak

Yeni üye
12 Nis 2012
12
0
Birçok konuyu okudum ama asla cevabımı bulamadım. Facebook hacklemek istiyorum ama kesinlikle zararlı işler işler için değil. Bana sağlam bir program gerekli. Yani grup kur, fake aç falan uğraşmak istemiyorum. Çünkü arkadaşın hesabı tamamen korunmuş durumda istek yada mesaj gönderemiyorsun. Çözümünü söyleyin arkadaşlar.
 

Hacker Yilmaz

Uzman üye
6 Tem 2012
1,039
0
Bruksel
arkadasim sifre kirici diye yok bildigime gore , facebook hack programida yok kardesim , server gonderebilirsin , yada fake yedirebilirsin , yada sosyal muhedislik falan filan arasitrsan bulursan forumda yeterince kadar konu var :)
 

misit

Üye
25 Haz 2012
168
0
Arkadaşım tırnagı olan kendini kaşıyor bu formda bilenler varmış gibi takılıyorlar ama bilmıyorlar face hacklemeyi bilenlerde işte kendisini kaşıyo kımseyede anlatmıyor bu formların amacı bilgileri yaymakken nedense paylaşmıyorlar ...
 

By KaLicH

Katılımcı Üye
30 Ocak 2012
728
0
Geldiği Bilinmiyor
Milyonlarca kez bu konu yardım merkezine açıldı milyonkez aynı cevap verildi.

Öyle bir program yok yok yok.

Mark mal mı ? basit bir uygulama ile kullanıcıların hesaplarını tehdit altında bıraksın ?
Facebookda her türlü güvenlik önlemi alınıyor boş işler.

Evet sonuna kadar katılıyorum . Bir ara açık var dediler Facebook Şirket binlerce kişi çalısıyor .
Açık Hemen Kapatıldı [ Doğrulugunu Bilmiyorum Medyadan Duydum ] .

Ondan Dolayı Bunun Hakkında Buna Benzer Gereksiz Konu Açmayın !

İyi Forumlar.
 

Hacker Yilmaz

Uzman üye
6 Tem 2012
1,039
0
Bruksel
arkadasin telefondan girisiyo iyi dinle cok bir yontemim var onun sevgilisi varsa sevgilisinin fake hesabini ac + git soyle sevgilim sifreni verirmisin lutfen diye farkina bile varmaz ve sifre elinde :)
 

DarkNesSsSs

Uzman üye
6 Ocak 2012
1,261
0
Kıbrıs
Aftemelouchos sen benim taktiği uyguluyorsun ben şehrimdeki tüm internet cafelerdeki pcleri 007 lerle donattım tabi ilk önce küçük bi programla deepfreeze kapatcan .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.