Beyler selamın aleyküm 2013 den beri kullandığım ara sıra girdiğim Facebook hesabımı çalmışlar e posta ve telefon numarası değişmiş Ayriyeten arıyorum Facebook da profilim çıkmıyor nasıl bir yol izlemeliyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mail veya facebook hesabınızda telefon numarası kayıtlıysa sıfırlama talebi yapabilirsiniz veya hiç uğraşmayın bir dilekçe doldurup savcılığa gidin.Beyler selamın aleyküm 2013 den beri kullandığım ara sıra girdiğim Facebook hesabımı çalmışlar e posta ve telefon numarası değişmiş Ayriyeten arıyorum Facebook da profilim çıkmıyor nasıl bir yol izlemeliyiz
Merhabalar,Beyler selamın aleyküm 2013 den beri kullandığım ara sıra girdiğim Facebook hesabımı çalmışlar e posta ve telefon numarası değişmiş Ayriyeten arıyorum Facebook da profilim çıkmıyor nasıl bir yol izlemeliyiz
eski mailine değişen bilgiler gelmesi gerekiyor incelediniz mi ?Beyler selamın aleyküm 2013 den beri kullandığım ara sıra girdiğim Facebook hesabımı çalmışlar e posta ve telefon numarası değişmiş Ayriyeten arıyorum Facebook da profilim çıkmıyor nasıl bir yol izlemeliyiz