Facebook Hesabım Kapandı

Basar39

Yeni üye
29 Ocak 2016
26
0
Evet arkadaşlar facebook adresim kapandı nasıl geri alabilirim RESİM:
B8lrNL.png
 

Rainshy

Uzman üye
10 Tem 2013
1,896
3
Dostum, öncelikle hesabin kapanmamış kitlenmiş genellikle arkadaş tanıma verirler eğer olmazsa 2. Olarak kimlik doğrulaması ister kendi kimliğini atmak yerine ps ile sahte kimlik yapabilirdin lâkin onaylandiginda verdiğin e-mail'e gelecek referans link koduna girip şifre yenileyebilirsin hesabında eğer uygunsuz içerik,taklit etmek, hakaret argo ve argo fotoğraflar barındırıyor ise şikayetten kitlenir, iyi forumlar dilerim. :)
 

Rainshy

Uzman üye
10 Tem 2013
1,896
3
Attığınız kimlik verdikleri bilgiye daima uyuyorsa ve onaylanması,incelenmesi vesaire 48 saat içinde e-mail adresine bilgi gönderilir konu çözüldü ise yetkili biri tarafından kitlenebilir. :)
 

tolga2179

Üye
28 Eki 2013
180
0
Facebook'a kayıt olurken verdiğin bilgiler ile attığın kimlik resmi uyusuyorsa açılır 24-48 saat içinde banada öyle olmuştu 1 gün sonra açılmıştı
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.