MERHABA SEVGİLİ THT UYELERİ COK FAZLA UZATIP CANINIZI SIKMAK ISTEMIYORUM BENIM FACEBOOK HESABIM KAPATILDI HERHANGİ AYKIRI BIRSEY YAPMAMA RAGMEN KAPATILDI FACEBOOKU BILIYORSUNUZ BAHANE ARIYORLAR ZATEN HESABIM COK DEGERLİ HEPSI EMEK BENIM ICIN OYUZDEN YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM YANI NEYAPABILIRIM NASIL BIR YOL IZLEMEYILIM ACILIRMI NASIL ACMALIYIM NEYAPMALIYIM YOL GOSTERİRSENIZ COK SEVINIRIM ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN HESABIMIN KAPATILMA SEBEPLERİ;
Facebook'a kaydolduğunuzda, Facebook Topluluk Standartları'na uymayı kabul ettiniz. Hesabınız bu standartlara aykırı olduğu için kapatılmıştır. Facebook'ta izin verilmeyen eylem türlerine bazı örnekler şunlardır:
Müstehcen fotoğraflar yüklemek
Müstehcen bir dile sahip içerikler paylaşmak
Cinsel istismar davranışlarında bulunmak
Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsan, karara itiraz edebilirsin.
Hesabındaki resimlerden birkaçı:
hesabım bu gerekceyle kapatıldı hıc dokunmadım bır hata yapmak ıstemıyorum lutfen yardımcı olunuz hepınıze cok tessekur ederım kesınlıkle yukardakı maddelerle alkam yoktur sacma sapan sebepler profılde hıcbırsey yok kapak fotom var okadar bırseyde paylasmamısım 20k lık hesap ılgınızı beklıyorum saygılarımla
Facebook'a kaydolduğunuzda, Facebook Topluluk Standartları'na uymayı kabul ettiniz. Hesabınız bu standartlara aykırı olduğu için kapatılmıştır. Facebook'ta izin verilmeyen eylem türlerine bazı örnekler şunlardır:
Müstehcen fotoğraflar yüklemek
Müstehcen bir dile sahip içerikler paylaşmak
Cinsel istismar davranışlarında bulunmak
Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsan, karara itiraz edebilirsin.
Hesabındaki resimlerden birkaçı:
hesabım bu gerekceyle kapatıldı hıc dokunmadım bır hata yapmak ıstemıyorum lutfen yardımcı olunuz hepınıze cok tessekur ederım kesınlıkle yukardakı maddelerle alkam yoktur sacma sapan sebepler profılde hıcbırsey yok kapak fotom var okadar bırseyde paylasmamısım 20k lık hesap ılgınızı beklıyorum saygılarımla
Son düzenleme: