Facebook Hesap Güvenliğiniz!

IROONOX

Katılımcı Üye
29 Mar 2013
497
0
Windows 10
Facebook hacklerken genellikle herkes şifremi unuttum kullanıyor en kolayına orası gidiyor milletin, ve bazen hackliyorlar. Bunu kendinizde engellemek için kendinizi hackleyin yani;
1- şifremi unuttum'a tıklayın kullanıcı adınızı yazın yıldızlı msn'yi çözmeye çalışın(yani onlar çözebilirmi kontrol edin) çözemeyecekleri bir mail ile değiştirin.
2- Sonra Sign In ' a gidin oradan şifremi unuttum ile mail'i test edin güvenlik sorunuz'u bulabilirlermi diye(bulabilirlerse onu kimsenin bilemeyeceği bir şifre koyun veya cevaplayın siz bilirsiniz)
3- Sonra facebook'a geri dönün bunlara erişimim yok'a tıklayın yeni eposta veya telefon'a bir mail sallayın sonra güvenlik sorusu gelcek önünüze onu bulabilirler mi düşünün bulamazlarsa güvendesiniz bulabilirler diyorsanız aşağıdaki linke tıklayın;
FACEBOOK GÜVENLİK SORUSUNU DEĞİŞTİR
4- güvenlik sorunuzuda değiştirdiyseniz son olarak facebook'a telefonunuzu ekleyin ve güvenliği iyice arttırın.
5- Artık kolay kolay hacklenmezsiniz.
kendim yazdım alıntı değildir. Sizin seçiminiz güvenlik önleminizi alın
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.