Facebook Hesap Hackleme Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sessinger

Yeni üye
17 Ağu 2011
4
0
Merhaba arkadaşlar;

Internetten bir facebook sitesini nasıl hackleyebılırım ogrenmeye calısıyordum.
1-)Fake yöntemi:Hedef kişiye www.facebook.com/login.php adresine benzer veya aynısı gönderilir.Fakat gönderilen sayfaya bir kod gizlenir.Bu kod eğer hedef sayfayı yerse girdiği verilerin bize iletilmesini sağlayacak.
TurkWarrior
2-)Trojan-Keylogger yöntemi : Trojan-Keylogger denilen dosyaları ikna yeteneğimizi kullanarak hedefin açmasını sağlarız.Bu dosyaları hedef açtığı zaman hedefin bilgisayarına tam erişim hakkına sahip oluruz.Böylece şifreyi rahatça alabiliriz.
3-)Sosyal mühendislik : Hedef ile bir şekilde iletişime geçip hedeften bazı bilgileri almaya çalışırız.Ama hedef direkt olarak şifresini tabiki size vermez.Msn adresinin gizli yanıtı gibi bilgileri almaya çalışırız.
3-)Deneme-Yanılma yöntemi:Bu yöntem oldukça uzun süren fakat kesin sonuç veren bir yöntemdir.Aşağıda bunuda açıklayacağım.


Bu yöntemlerden ilkini denedim fakat başarısız oldum.Yani ilk olarak Aanmelden | Facebook sayfasını kaynakları goruntule dıyıp kaydettıp masaustunde not defterı ıle actıgımda FormBuddy.com - Free remotely hosted CGI form mail, form processor and auto responder dan aldıgım kodu buraya body nın ustunde yapıstırdım.Anlatılan gibi fakat sonra int browser ıle acmaya calıstıgımda sayfa goruntulemıyor nerden yanlıs yapamadım anlamadım.Hala arastırmaya ve ogrenmeye calısıyorum arkadaslar facebook nasıl hacklenır.Facebookunu hacklıcegım kisi bu arada herhangı bır antıvırus yok ve herhangı bır dosya attıgımda kabul edıp kaydedıp acabılır durumda bana guvenı var :) Sorun şu ki gonderıcegım bisey daha yapamadım ogrenemedimde.Arastırmaya devam edıyorum halen google yardımıyla.Sızınde yardımınızı beklıyorum arkadaslar.Umarım basarılı olurum size sonsuz tesekur borcum olur.... ssdasasd a s sdas
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.