Facebook HK

'Black-Studio

Kıdemli Üye
22 Haz 2013
2,753
0
Dun itibariyle facebook'um kapandı.Kimligimin fotoğrafını gönderdım ama hala yanıt alamadım kurtarmam lazım 4yıllık kullandıgım hesab.nasıl açarım?
 

IKANTUTAR

Uzman üye
23 Şub 2013
1,199
6
fransa
öncelikle facebook adresine baglı olan mail adresine giriyosunuz [email protected] kimlikliginizin resmini yolluyorsunuz tc' gözükmicek şekilde 4 5 defa atın kesin dönüş yaparlar
acttr
acttr
 

dfnwinchester

Yeni üye
17 Eki 2014
3
0
Yolladım ama iki hesabım var bu yüzden kimliğimi kabul etmiyor :( bunun daha kesin yöntemli daha kolay bir yolu yok mu? Program gibi falan ve cevapladığınız için çok teşekkür ederim
 

mucahit421

Kıdemli Üye
17 May 2014
2,437
0
Kardesm benm facemde senn kı gıbı oldu kapandı 5 senelık facem ve benden kimlik kartı ıstıyordu çekip yolladm ve benden ıstedıgı iletişim epostasını ve facede adımı yazdm ve en onemlı yerde senle iletişime gececek o kutucuga yazdgn epostaya hergun gır bak sana yanıt gelcek ama cekıp onlara yolladıktan sonra benmkı ole olmustu kutucukları doldurdm benlede ıletişime gececegı epostayı yzdm tc kımlıgı cekıp attm hergun bana yanıt verıyolardı :) ve 2 günde acıldı :D :)
 

Cigarettee

Yeni üye
22 Eki 2014
8
0


Anladim, benimde bir kac hesabim aynisi oldu ama benim sahte ad'dan dolayi kapatilmisti ve geri almam nerdeyse imkansiz hale geldi sonra yeni hesap actim ugrasmaya degmez gecmis olsun dilegimle yeni hesap acmani oneririm.

Hacked by Zeron üstadım sizinle nasıl iletişime geçebiliriz. Yardımınıza ihtiyacım var. Yeni olduğum için pm gönderemiyorum. Mail adresimi vereyim mi?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.