Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
biliyorum bu konuyu buraya yazmamam gerek ama gerçekten çok sinirlendim iki facebook hesabım da güvenlik nedeniyle geçici olarak kilitlenmiştir diyor ne yapmam lazım teşekkür ederim...
Facebook Hesabım Geçici Olarak Kilitlendi Ne Yapmam Lazım
Facebook hesabında şüpheli eylemler tespit edildi ve hesabın bir güvenlik önlemi olarak geçici bir süre için durduruldu diye facebooktan bir uyarı aldım ve Facebook hesabıma ulaşamıyorum. Facebook hesabım ne zaman açılır? Yardımcı olursanız gerçekten çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Cevap: Sayın takipçimiz sanırım aşırı derecede mesaj, hakaret içeren söylem yada aşırı derece arkadaş talebi göndermiş olduğunuzdan eylemleriniz spam olarak algılanmış ve hesabınız geçici bir süreliğine durdurulmuştur. Ya kimlik bilgilerinizi teyid edip açtırınız yada yaklaşık 1 hafta bekleyiniz. Facebook yetkilileri ile iletişime geçip hakkınızda yanlış bir şey yapıldıysa bilgilendirme yapabilirsiniz.
Son zamanlarda hesabı kapatılan kişi sayısı arttığı için bazı durumlarda kimlik bilgilerinizi göndermeniz bile hesabınızın açılmasına yeterli olmamaktadır. Eğer facebook hesabınızda çok öenmşi dökümanlar ya da bilgiler yoksa uzun süre beklemek yerine yeni bir facebook hesabı açmanızı tavsiye ederiz.