Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kardesım ama bı yontem var dırek hesabı ktlıyor kımlık onayı ıstıyor falan onu bılıyormusun
20 yasındayımguldurdun amk neyse bir yöntem var arkdaslarım yapmıs bana soylemıyorlar bunlar nasıl yapıyor bılmıyorum ama ne yapıyorlar onuda bılmıyorum ama 12 saat sonra hesap kitlieniyor ve kım onayı olarak isteniyor oda bazen kımse atmıyor yanı hesap gidiyo : D bu nasıl yapılır onu soruyorum
20 yasındayımguldurdun amk neyse bir yöntem var arkdaslarım yapmıs bana soylemıyorlar bunlar nasıl yapıyor bılmıyorum ama ne yapıyorlar onuda bılmıyorum ama 12 saat sonra hesap kitlieniyor ve kım onayı olarak isteniyor oda bazen kımse atmıyor yanı hesap gidiyo : D bu nasıl yapılır onu soruyorum
yaşın kaçsenin cocuk hemen cicik
kimin hesabını kapatıcaksın konun içerigi ne onu anlatmalısın ilk
daha sonra yardım merkezine açarsan konuyu ilgilenirler