facebook mail adresni unuttum

marangozustam

Yeni üye
24 Mar 2015
6
0
arkadaşlar ben bir facebook sayfası açtım fakak sayfa bilgilerinde yanlış numara yazmışım numarasını yazdım kişi değiştir diyo ve ben bunun mail adresini unuttum bana bi yol gözterin
 

Necromancy

Katılımcı Üye
9 Şub 2015
713
1
C:\sqlmap
Doğru anladiysam telefon numarasini yazmişsin öylemi telefon numarasini mail onayi olmadan kaldirabilirsin..
Ve yeni bir mail adresi açip onunla hesabi bağlayip eski mail adresini silmeni tavsiye ederim :)
 

Necromancy

Katılımcı Üye
9 Şub 2015
713
1
C:\sqlmap
Hocam anladim sorununu sayfayi silip yeniden açman gerekiyor özel mesaj olarak geri döndüm size zaten burdan da yazayim burdan bir sonuca varamayacağiz sizinle çok belli :) online olduğumuz anlari kesiştirirsek sizi yönlendirip sayfayi kapatip nisayfa açmanizi isteyeceğim..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.