Facebook Otomatik Duvar Temizleme

mhhck

Kıdemli Üye
13 Nis 2009
3,597
3
K.IRAK
Facebook duvarındaki paylaşımları tek tek silip onaylamak yerine bir script yardımıyla bu işlemden kurtulmak mümkün.

Yapacağımız işlemler:

1- Firefox için "Greasemonkey" eklentisini tarayıcınıza kurun. (Chrome Mağazasında da vardır büyük ihtimal)

Kod:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey/


2- Sonra Greasemonkey aktif haldeyken aşağıdaki sayfada verdiğim scripti kurun

Kod:
http://userscripts.org/scripts/show/151426

Kurulum sırasında Greasemonkey scripti algılayacaktır.

3- Facebook hesabınızda "Hareketler Dökümü" kısmına girin. Standart adresi şu

Kod:
https://www.facebook.com/profiladınız/allactivity

Xcx1hZD.png


Resimde görüldüğü gibi Clear TimeLine adında bir menümüz oluşacak. Menüden temizlemek istediğiniz seçeneği seçip çıkan mesajı onaylayın. Tümünü silmek için Delete Everything seçeneğini seçin.


tmOQWQy.png



Script sime işlemini tek tek yapacaktır. Duvarınızdaki paylaşımın çokluğuna göre işlem 5-10 dk sürebilmekte ve tarayıcıda kasma yapabilmektedir. Mümkünse bu sırada tarayıcıda başka işlem yapmayın. Takıldığı yerde sayfadan ayrılıp tekrar girin ve scripti tekrar çalıştırın...



Not : Eklentinin çalıştığından emin olun...

SsN7o2R.jpg

ZjTLL6X.jpg
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.