arkadaşlar yaklaşık 10 gündür şehir dışındaydım ve dün geldim . bugün bilgisayarımı açtım facebook a girdim her zamanki gibi id şifremi yazdım . ama bilgisayarınız virüs kapmış diye yazı çıktı . ben 10 gün hiç bilgisayarı açmadım ve facebooka girmedim . bugün ise böyle bir yazıyla karşılaştım . ancak diğer bütün sitelere vs giriyor . sadece facebook ta öyle bir hata ile karşılaştım .
id şifreyi yazdıktan sonra ilk olarak bu ekran karşıma çıktı ..

devam butonuna bastığımda bu ekran geldi ..

en son mcAfee scan and repair indir ve tarat diye bu yazı çıktı ..

indir ve taramayı başlat butonuna tıkladım . pc me indirmeye başladı programı ve böyle bir ekran çıktı .

indirme bittikten sonra çalıştırdım programı . program arka planda çalıştı sanırım görev yöneticisinde işlemler sekmesinde ismi çıktı ancak ekrana herhangi birşey gelmedi 5dk sonra programın ismi oradan da silindi ve hiçbirşey olmadı . tekrar tekrar çalıştırmayı denedim yeniden indirdim tekrar denedim ama bişey değişmiyor . lütfen yardım edin bana . pc me format atmakla da uğraşmak istemiyorum şu an . Başka ne yapabilirim ?
id şifreyi yazdıktan sonra ilk olarak bu ekran karşıma çıktı ..

devam butonuna bastığımda bu ekran geldi ..

en son mcAfee scan and repair indir ve tarat diye bu yazı çıktı ..

indir ve taramayı başlat butonuna tıkladım . pc me indirmeye başladı programı ve böyle bir ekran çıktı .

indirme bittikten sonra çalıştırdım programı . program arka planda çalıştı sanırım görev yöneticisinde işlemler sekmesinde ismi çıktı ancak ekrana herhangi birşey gelmedi 5dk sonra programın ismi oradan da silindi ve hiçbirşey olmadı . tekrar tekrar çalıştırmayı denedim yeniden indirdim tekrar denedim ama bişey değişmiyor . lütfen yardım edin bana . pc me format atmakla da uğraşmak istemiyorum şu an . Başka ne yapabilirim ?