Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Şimdi Facebook Profilde Arkadaş Ekleme Hilesi Var Ben Bunu Sayfada Yapmak İstiyorum.. Sayfa 11 Binlik Mail Listesi Not Defterinde Kayıtlı Bunu Nasıl Yapabilirim ?
kardeşim sharkgen diye program msn buluyor sonra buldugu msn metin belgesine kaydediyor sonra ordan face yüklüyorsun arama sharkgen diye ara gerekli konular cıkar
vay be artık eskiden mirc le ilgilenirdi herkes simdi face oldmuş )) kardeşim ne yaparsan yap madam face sana kısıtkoyuyor sende onu atlat önce elindeki listeyi msn e ekle sonra arkdaş ekleden hepsini tektek toplu olarak seç ... bu da tek seferde ypaamayacagın birşey tam neyapmak istedigini anlamadım ama dene önüne cıkan yollar....
Kardeşim Şimdi Benim İstedigim Şu Bende Msn Lisetisi Var. Not Defterinde Kayıtlı.. Ben Bunu Profilde Değilde. Sayfada Yapmak İstiyor Sayfa 11 Bin Kişilik Ama Sayfada Kişi Nasıl Yülşeniyor Onu Bulamıyorum..