Facebook Sayfa Beğendirme biLen bi baksın cok lazım rap sarkı söyLüyorm hayranım yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mekansız26

Yeni üye
28 Eki 2009
12
0
Arkadaşlar facebookta kendi adıma facebook fun sayfam günde bin kere davet ediyorum dakka başı beqene yazıyorm hayLa 575 hayran var 15 bin 20 bin nasıL yapabiLirim fake link falan bişeyLer biLen yardım edebilirmi şimdiden teşkkur ederim kardeşLerim . ^^

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Bilen arkadaşlar boş geçmesin lütfen.

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
 

mekansız26

Yeni üye
28 Eki 2009
12
0
Cfgciye ceza istiyorum resmen küçük düşürüyor . Kullandıqmz mikrofanda 5 tl deqL 350 tL . Rapin için ettiqmzde yok gayet seviliyorz sizin gibiler böyle bişeyden anlamadıkları için rap kötüleniyor ... Xlarge yede ceza istiyorm bişeyden anladıkları yok konusuyolar.

Cesur Yürek .. quantum ve hacıya ayrıca cok tşk ederim . quantum ben şeyi yapamadm ama ??
 

zoltan7777

Yeni üye
5 Ağu 2011
13
0
Otolike ıle yapabilirsin kardeşim bunu ama otolike önermiyorum cünkü oto like ile yapılan begeniler bilincsiz begenilerdir ve kişi farkettiğinde begenmekten vazgecer tekrar bide otolıke begenıleri sayfanın aktifliğine yani begenılere yorumlara katılmazlar onun ıcın demem oki bende sabırla yavas yavas buyu daha güzel olsun sayfan ancak suna dıkkat etmelısınkı paylasımların farklı olsun diğer sayfalardan cunku her tarafta yapılan paylasımlar aynı ve can sıkıyor.


Baska bı yol daha var sayınızı cogaltmanın karsılıklı reklam yapmak yanı diger sayfaların admınlerı ıle ırtıbata gecıp bırıbırınızın sayfasının reklamını yapabılırsın :) aklıma gelmısken solıyım paran varsa sayfada kasıyolar elbette bellı bi ucret karsılıgında tercıh cok önunde ıstemedıgın kadar bugunden ıtıbaren bırını sec yoluna devam et bence iyi günler güzel paylasımlar ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.