Facebook şifre çalma !

asireis

Katılımcı Üye
8 Ağu 2012
272
0
Selamun Aleykum Cümleten Beyler Elımde Düşmanım Saydıgım Birinin Facebook E-posta Adresi var Fakat Facebook sıfresını almamız mumkunmudur e postayla ?
 

doruk15

Katılımcı Üye
12 Nis 2013
682
0
ben brute force deniyorum ama 10 15 şifre denedikten sonra captha istiyor bunu nasıl halledebilirim sürekli pc başında durup captha çözmemmi gerek
 

Skipperr

Yeni üye
24 Haz 2016
43
0
Dostum facebook şifresini alabilmek için inan bana bilgisayarına sızmak daha akıllıca ve alternatif bir çözüm. Aç portunu, bas Rat'ını sabitle ip'ni, rat'ı üstüne crypter ile gizle yedir bir güzel, al sana pcde istediğin her şey. Yok öyle senin istediğin şekilde şifre deneme yanılma yöntemleri.
 

BanliUye

Yeni üye
25 Haz 2016
5
0
port açamıyorum internetim ttnet değil çünkü.Doping internet kullanıyorum.Facebook falankullanıyorsan linkini atabilir misin özelden konuşalım lütfen.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.