Facebook şifre patlatma söleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheManWhoHacked

Yeni üye
10 Nis 2016
26
0
Bulmak istiyorsan elinde iki sey olması lazım 1.Brute force 2.Çok sağlam bir worldlist . ama çok uzun sürer ve bulamama ihtimalin var. Yani worldlist in içinde Şifre kayıtlı bile olsa yüzyıllar sürebilir.
 

1453fetih

Uzman üye
31 Ara 2015
1,259
1
Konunun başlıgını emir vererek açma bir iki forumda 1-2 ay takıldımmı neyın ne oldugunu ogrenırsın yapamassanda şimdi fake sptritler var ondan sonra kurbanın bılgısayarına rat ata bılırsın keylogger yedıre bılırsın bır suru çözum var wordlistler var bir sürü deneme yanılmayla bulan araştır vazgeçme
 

Ustayener

Üye
31 Eki 2014
56
0
Bursa
Beyler Bi Hacker Arkadaşım ThT'nin özel grubunda faceye doğrudan yöneten link programı olduğunu ve paylaştığını söyledi böyle bişi var arkadaşım kullandı. Facenin tank kadar açığı var yania anlıcanız
 

RePLiKa

Kıdemli Üye
24 Haz 2015
2,885
27
Türkiye
Şifre patlatmak diye birşey yoktur . Hesap çalmak istiyorsanız karşı tarafa trojen , fake script kandırabilir yada brute ile yapabilirsiniz . Konu daha fazla uzamadan kilitliyorum .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.