Facebook sifresi ogrenme

Karakule52

Yeni üye
24 Ağu 2017
15
0
Ordu
S.a arkadaşlar bende yeniyim bana da yardimci olurmusunuz benim bir arkadasimin facesinin şifresini bulmam lazim onu caktirmadan bir sekilde ogrenmem lazim onun oldugu pcye rahat bir sekilde giriyorum sadece sifresi lazim o msnger da kimlerle yaziyor birisi onda eklimi degilni onu ogrenmem arkadasimin sevgilisine asiliyor ve bize soylemiyor
 

ByHanTR

Katılımcı Üye
25 Ağu 2017
259
2
Hackkode nin dediği gibi fake script kullanabilirsin en basitinden z-shadow internet sitesini kullanımını youtube den bulabilirsin ayrıca bilgisayarına keylogger veya rat atabilirsin. Ayrıca brute force filan da kullanabilirsin. Söylediğim teknikleri internete yazarak kolayca nasil yapılacağını oģrenebilirsin.
 

Kelyback

Katılımcı Üye
17 Ocak 2016
758
1
buldun
Adam arkadasinin bilgisayarina girebiliyomuş siz hala z shadow diyosunuz
Kanka sen bi rat kur kendine yada keylogger sok arkadasinin bilgisayarina zaten ratlarda ekran izleme ozelligi var ordan bak illa sifre lazimsa o rat sana sifreyide cikartir kolay gelsin
 

RazerCore

Yeni üye
19 Mar 2017
33
0
Şifresi facebook girişinde kayıtlıysa rahatca alırsın. Fakat değilse keylogger atabilirsin pcye erişebiliyorum diyorsun. Sahte facebook giriş sayfası olan bi siteye girip f11 bas tam ekranda link gözükmez girerse alırsın. Yada sahte haber sayfası oluşturan siteler var girip 3sn bekliyince facebook giriş yeri geliyor girerse e-postana yolluyor şifreyi.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.