FaceBook Ta Hesap KitLeme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sabotaqe9

Uzman üye
17 Ağu 2010
1,074
0
Nereye
İnternette gezerken ilginç bir firefox eklentisi buldum ve biraz düşündükten sonra bunun facebook hesabı dondurmak için çok ideal bir araç olduğunu buldumAşağıda bölüm bölüm nasıl yapıldığını anlatıyım

1) Burdan Firefoxu indiriyoruz.

2) iMacros isimli eklentiyi Burdan Firefox a ekliyoruz.


3)Tarayıcıyı yeniden başlattığımızda adres çubuğunun yanında bir simge gözükecek. Ona tıklıyoruz ve daha sonra Facebook u açıyoruz.

4) Simgeye bastığımızda solda bir bölüm açılmış olacak orada "Rec" bölümüne geliyoruz. Daha sonra record tuşuna basıyoruz. Bu tuşa bastıktan sonra giriş bölümünde hesabını dondurmak istediğimiz kişişnin mailini yazıyoruz ve şifreye birşey sallıyoruz. Sonra entera basıyoruz ve karşımıza yanlış girdiniz vs. diye bir yazı geliyor. Yazıyı gördükten sonra hemen sol panelden stop a basıyoruz.

5) Stopa bastıktan sonra yukarıdaki play sekmesine geliyoruz. Aşağıdaki max yerine 35 yazıyoruz ve play (loop) butonuna basıyoruz.

6) Ve bir süreliğine hesap donuyor

Not: Tüm bunları yaparken tarayıcıda herhangi bir sekme açmıyoruz. Yeni pencere açıp istediğinizi yapabilirsiniz ama sekme açmayın.
 

Cyber00t

Uzman üye
19 Kas 2009
1,337
1
bypass :~#
Aynen bir süreliğine oluyor. kendi hesabımda denedim.
face dondurma var ama şu anda tam yeri değil kullanırsan pc gider.
 

DeneyimsizDenek

Özel Üye
20 Şub 2011
11,756
91
34
Gökyüzü
o sürede facesi donan kişiyle mailden konuşurken facesini açabileceğimizi ama eski şifreyi vermesi gerektiği söylenebilir

NOT:SİTEDEKİ GÜZEL ÜYEMİZDEN GÜZEL VE UFAK BİR ALINTI YAPTIM KIZMASN LÜTFEN:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.