Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Merak ettiğim Br konu var. Facebook Oyunlarından Texsas Holdem poker oyununda. Masada Oturan Oyuncuların İp adresini BuLmanın bir yolu varmı?
Aslında Olaya Şı mantıkla baktım. Msn De konuştuğumuz işilerin İp adresini Çok RahatLıkla albiliyoruz.. Aoynı masada Oyun Oynadığımız Oyuncularun İp adreslerini Aynı mantıkla FarkLı bir şekilde Alabilirmiyiz?
Mark Zucberk işini garantiye almış.:trl Böyle şeylere imkan vermiyor malesef Facebook. Sosyal mühendislikle halledilir genellikle Facebook hesap işleri vs.
Evet Ama Sen Masada Poker Oynadığın Birine Ne Fake YoLLayabiLirisin Nede Baska Bir Yere YonlendirebiLirsin. Facebook Bilgilirene Baktığımızda İletişim BiLgileri kapaLı.. Dün Gece Bir Kaç uyguLama Yaptım. Sanırım Bir Çözüm Yolu BuLdum Gibi. Tam emin Olduktan sonra Sizlerle PayLaşacam..
Facebook üzerinden IP alamazsınız.. ancak kişiye sosyal çekerek msn adresi vs alabilirseniz,bu şekilde yazışmalar sonucunda IPGET vasıtasıyla sonuca ulaşabilirsiniz..