arkadaŞlar benİm hesabimi Çaldilar İÇersİnde 416 m ve dİĞer hesabimdada 1500 b vardi ayri tahlerde hacklendİ ve İkİsnn Şİfresİde farkliydi bu hack İŞİnİ Ögretebİlecek varmi lÜtfen... Yardim edİn.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dalga gecme 1500b vardı dıyo adam su ankı gercek parayla 3000bin tl eder haberın var dengesızlesmeyar saçların lüle lüleee facebook una güle güleeee
:
arkadasım sen facede mesajlarda bılmedın bıseye felen tıklamısındır dırek calmıslardır benımde basıma geldı aynıoısı ben 1b vardı kımseyıeklemıyodum faceyearkadaŞlar benİm hesabimi Çaldilar İÇersİnde 416 m ve dİĞer hesabimdada 1500 b vardi ayri tahlerde hacklendİ ve İkİsnn Şİfresİde farkliydi bu hack İŞİnİ Ögretebİlecek varmi lÜtfen... Yardim edİn.
arkadasım bendede 1 b vardı valındı ama ben salaklık ettım faceden gelen mesaja tıklamıstım bu texsas holdem hem verıo hemde kendısı dırek lınk verıyo senden alıyo benj tuzana dustum onların bıkerearkadaŞlar benİm hesabimi Çaldilar İÇersİnde 416 m ve dİĞer hesabimdada 1500 b vardi ayri tahlerde hacklendİ ve İkİsnn Şİfresİde farkliydi bu hack İŞİnİ Ögretebİlecek varmi lÜtfen... Yardim edİn.