CyberEvil Üye Katılım 31 Ara 2015 Mesajlar 158 Tepkime puanı 0 Kredi 0 30 Ocak 2016 #1 Arkadaşlar ben facebook umun hem şifresini hemde e postasını kaybettim e posta adresimide hatırlamıyorum facebook geri gelmez dimi ??
Arkadaşlar ben facebook umun hem şifresini hemde e postasını kaybettim e posta adresimide hatırlamıyorum facebook geri gelmez dimi ??
MrCeo Uzman üye Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 1,095 Tepkime puanı 0 Kredi 0 30 Ocak 2016 #2 Eger ostayi unutmasaydin sidremi unuttum ile alabilirdin :-( soguk bir su ic ustune maalesef Oyla 0 Downvote
EmreCanYeil8 Kıdemli Üye Katılım 23 Nis 2015 Mesajlar 2,507 Tepkime puanı 5 Konum Mars Kredi 0 30 Ocak 2016 #3 Telefona Bağladıysan Gelebilir. Yada Kimliğini Atıp Geri Vericekler. Oyla 0 Downvote
Pro-Fesor Uzman üye Katılım 10 May 2010 Mesajlar 1,790 Tepkime puanı 0 Konum Ankara Kredi 0 30 Ocak 2016 #4 Facebook sifremi unuttum bölümünden yıldızlı yere bakarak mailinizi belki hatirlayabilirsin yiğit kardeşim. Telefonun kayitliysa halledebilirsin. Eğer elinde hicbir şey yoksa facebooka sifremi unuttum maili atarak şansını deneyebilirsin. Oyla 0 Downvote
Facebook sifremi unuttum bölümünden yıldızlı yere bakarak mailinizi belki hatirlayabilirsin yiğit kardeşim. Telefonun kayitliysa halledebilirsin. Eğer elinde hicbir şey yoksa facebooka sifremi unuttum maili atarak şansını deneyebilirsin.