T turkcico Yeni üye Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 22 Tepkime puanı 0 Kredi 0 1 Şub 2016 #1 Selam aleykum arkadaslar size bir sorum olucakti facebook un 2 ayri acigini buldum 2.5 aydir ugrasiyodum ve buldum cok sukur bu acigi nasil kullanirim aciga sizarak neler yapabilirim bi yardimci olurmusunuz arkadaslar :RpS_bored:
Selam aleykum arkadaslar size bir sorum olucakti facebook un 2 ayri acigini buldum 2.5 aydir ugrasiyodum ve buldum cok sukur bu acigi nasil kullanirim aciga sizarak neler yapabilirim bi yardimci olurmusunuz arkadaslar :RpS_bored:
garry0n Uzman üye Katılım 30 Eki 2015 Mesajlar 1,806 Tepkime puanı 1 Konum Nereye... Kredi 0 1 Şub 2016 #2 Dostum açığın ne olduğuna bağlı işe yarar bir açıksa facebook tan güzel bir para bile alabilirsin ama dediğim gibi açığın ne olduğuna bağlı Oyla 0 Downvote
Dostum açığın ne olduğuna bağlı işe yarar bir açıksa facebook tan güzel bir para bile alabilirsin ama dediğim gibi açığın ne olduğuna bağlı
S SessizKalpler Kıdemli Üye Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 4,913 Tepkime puanı 27 Konum . Kredi 0 1 Şub 2016 #3 Gerçekten bulduysan ve gerçekten o bir açıksa açığı genişlet sız çok fazla şey yapman mümkün. Oyla 0 Downvote
garry0n Uzman üye Katılım 30 Eki 2015 Mesajlar 1,806 Tepkime puanı 1 Konum Nereye... Kredi 0 1 Şub 2016 #4 Dostum açık ciddi ise arkadaşın dediği gibi açığı genişlet daha sonra ihbar et %90para veya bir odul verirler sende parayı veya ödülü al BENCE Oyla 0 Downvote
Dostum açık ciddi ise arkadaşın dediği gibi açığı genişlet daha sonra ihbar et %90para veya bir odul verirler sende parayı veya ödülü al BENCE