facebook a son 2 gündür giremiyorum ne pc bi sorun var ne de internetimde biliyorum. acaba facebook un server larıyla ilgili bi sorunumu var ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
facebook a son 2 gündür giremiyorum ne pc bi sorun var ne de internetimde biliyorum. acaba facebook un server larıyla ilgili bi sorunumu var ?
Merhabalar,Kardesim O Hata Pekk Çok Kiside Var Suan ;
- Yetkililer Sorunun Kaynagına Ulasmaya Çalışıyor ;
Ama Bana Kalırsa , bence İnternet Altyapısından Kaynaklanan Bir Sorun Oldugunu Düşünüyorum .
Merhabalar,
Bahsettiğiniz gibi eğer İnternet altyapısından kaynaklı bir sorun olsa,Facebook sosyal paylaşım platformu...Aynı özeliklere sahip Twitter ve Messenger(Msn)paylaşım platformlarında da aynı sorun meydana gelebilirdi...Ama bu sorun sadece Facebook'da var ve genel bi sorun...
Tabi bu benim kişisel kanaatimdir.
İyi forumlar.
Merhabalar,
İnternet altyapısından kaynaklı bir sorun değil.
Zira,Facebook sosyal paylaşım platformu...Aynı özeliklere sahip Twitter ve Messenger(Msn)paylaşım platformlarında da aynı sorunlarla karşı karşıya gelmesi gerekirdi...Ama bu sorun sadece Facebook'da var.
Tabi bu benim kişisel kanaatimdir.
İyi forumlar.
hoopss orda dur bakalım mubarek twiter ile facebook aynı sunuculardamı baranıyor ? ne yani simdi ziraat bankasının sistemleri yavaş olunca garanti bankasınınkidemi yavaş oluyo ? oda aynı plat formda aynı işi yapıyorlar ? heç güleçeğim yoktu![]()
yanlız anlayamadığım şey böyle bir sorunun baya duyulması gerekiyordusanki sadece bende varmış gibi hissettiriyo. facebook gibi büyük bir sosyal paylaşım sitesine girilmemesini neden haber yapmadılar acaba ?
Çok dar bir düşünce yapısı kardeşim.
Ben o örnekleri sorunun İnternet kaynaklı olmadığı için verdim.
Zira,sorun İnternet te olsa,İnternet'e ihtiyacı olan sitelerde de aksama olmaz mıydı ?
of cok özür dilerim ben yanlıs okumusum tabiki dogru evet ben simdi facebook twiter hepsinde aynı yer olurda takıldım birden yalnıs okumusum cok pardon
of cok özür dilerim ben yanlıs okumusum tabiki dogru evet ben simdi facebook twiter hepsinde aynı yer olurda takıldım birden yalnıs okumusum cok pardon